.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

La nivel mondial va avea loc cu certitudine o recesiune de lungă durată, iar China trebuie să se concentreze pe problemele interne, a declarat duminică vicepremierul chinez Wang Qishan.

“Singurul lucru de care putem fi siguri, într-o mulţime de incertitudini, este că recesiunea mondială provocată de criza financiară internaţională va fi cronică”, a afirmat Wang, citat de agenţia chineză Xinhua.

“În privinţa ţării noastre, care depinde mult de exporturi, trebuie să vedem clar situaţia şi să ne rezolvăm propriile probleme”, a spus Wang.

Comentariile lui Wang sunt cele mai pesimiste estimări făcute vreodată de un oficial chinez despre economia mondială, iar îngrijorarea autorităţilor de la Beijing referitoare la înrăutăţirea mediului economic mondial s-ar putea transpune într-o politică de susţinere a dezvoltării interne.

Banca centrală a Chinei, care face uneori raportări lui Wang, răspunzător de sectorul financiar, a anunţat săptămâna trecută că este pregătită să regleze politica monetară, dacă este nevoie.
Sursa Mediafax
Comentariu RoStirea: China a devenit a doua cea mai mare putere economică din lume în 2010, devansând Japonia. Populatia Chinei este cea mai mare din lume, reprezentand mai mult de 20% din populatia globului, cu aproximativ 1.3 miliarde. China este a patra tara din lume ca intindere, dupa Rusia, Canada si Statele Unite ala Americii.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .