.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ţările occidentale instigă opoziţia siriană la schimbarea regimului. Recent, Liga Arabă a prezentat Damascului „o foaie de parcurs” privind ieşirea ţării din criză. Siria a fost de acord cu acest plan. La mai putin de o săptămână Liga Arabă face noi presiuni. Orientalistul Boris Dolgov la „Vocea rusiei” susține că aceste acțiuni reprezintă un indiciu că deciziile sunt de fapt dictate de coaliția occidentală 

„Regimul din Siria este perceput de cele mai importante ţări din Occident drept un aliat al Iranului, ca o ţară care susţine mişcările palestiniene radicale. Iar în acest plan, conducerea ţărilor occidentale văd în regimul lui Bashar al-Assad un adversar care trebuie să fie schimbat cu un regim mai loial. Această presiune permanentă asupra regimului lui Assad se manifestă şi sub forma ultimei hotărâri a Ligii Arabe, dictată de politica Occidentului”.

Faptul că NATO a desemnat Damascul ca viitoare victimă nu mai este de mult timp un secret, subliniază Ajdar Kurtov, expert la Institutul de Studii Strategice din Rusia.

„Întreaga campanie informaţională, acuzaţiile la adresa lui Assad, tentativele de a-i implica în condamnarea preşedintelui sirian şi pe aliaţii din lumea arabă atestă un singur lucru: Siria trebuie să devină următoarea victimă a experimentului gândit de SUA în Orientul Mijlociu. Statutul de membru permanent în Consiliul de Securitate dau Rusiei şi Chinei posibilitatea cel puţin să împiedice legitimizare eforturilor axate pe destabilizarea şi răsturnarea regimului lui Assad pe cale armată. Ceea ce s-a întâmplat cu Libia, nu trebuie să se repete în Siria”.

Între timp, Uniunea Europeană îşi susţine cu îndârjire politica sa: luni, Bruxelles-ul a înăsprit sancţiunile împotriva Siriei, adăugând încă 18 nume de oficiali sirieni „pe lista neagră”. Moscova consideră că sancţiunile nu reprezintă o ieşire din situaţie. În locul instigării opoziţiei la noi demonstraţii şi înarmării extremiştilor, ar trebui ca părţile să fie ajutate să stabilească un dialog. 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .