.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul Victor Ponta a anuntat joi seara, dupa sedinta de Guvern, ca il va avea drept consilier pe probleme strategice si de securitate pe generalul american Wesley Clark. Clark este membru in Consiliul director al companiei BNK Petroleum, o companie petroliera unde Soros a cumparat 20% din actiuni prin intermediul fondului sau de investitii Quantum Partners LP.

Potrivit site-ului oficial, compania in conducerea carei ase afla Wesley Clark are operatiuni in domeniul gazelor de sist in Polonia.

“Am reusit sa conving o mare personalitate internationala, dl general Wesley Clark, sa accepte o pozitie de foarte mare nevoie, de special adviser, deci consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a mentionat ca joi a avut cu noul sau consilier o prima intalnire si o prima discutie “pe teme de investitii si despre potentialul Romaniei in zona energiei si in zona agriculturii”.

Generalul american in rezerva Wesley Clark a fost comandantul fortelor NATO in timpul razboiului din Kosovo. El a fost protagonistul unui episod extrem de tensionat, cand comandantul fortelor britanice de sub comanda NATO a refuzat sa deschida focul impotriva fortelor ruse masate in Aeroportul din Pristina, asa cum ordonase gen. Wesley Clark. “Nu am de gand sa pornesc al treilea razboi mondial”, ar fi spus comandantul britanic (sursa).

Sursa: Hotnews

Comentariu RoStirea:
Asadar problema gazelor de sist si a exploatarilor irationale a rezervelor nationale, a distrugerii naturii si sistemelor ecologice, apare si in “programul noii guvernari” iar acum se pare ca se pregateste o ofensiva bine pusa la punct pentru a “reusi in demersul de acaparare” cu orice pret a rezervelor naturale. Ceea ce este mai grav, este ca acest asa zis consilier este platit din banii nostri ca sa jefuiasca si sa distruga ce a mai ramas din rezervele naturale.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .