.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Săptămâna trecută a fost marcată de un eveniment care nu a beneficiat de atenţia cuvenită din partea presei din România. În general, presa autohtonă are un inedit talent de a ignora şti­rile care contează cu adevărat şi câteodată este dificil de înţeles dacă o face în mod intenţionat sau pur şi simplu din cauza deficienţelor intelectuale ce-i sunt caracteristice.
Pe 17 decembrie, Franţa a lansat pe orbită un grup de
6 sateliţi militari. Aparent, această ştire nu ar trebui să pre­zinte interes pentru cei care nu sunt pasionaţi de domeniul explorării spaţiale sau al tehnicii militare avansate, însă în acest caz contează detaliile. Racheta care a dus sateliţii pe orbită nu este o rachetă franceză, ci rusească. Acum ecuaţia devine mult mai interesantă: racheta rusească Soyuz a fost adusă pe cosmodromul Kourou din Guiana Franceză şi folosită de către forţele armate franceze (concret: Agenţia de Achiziţii Militare) pentru a lansa pe orbită un grup de şase sateliţi-spioni. Informaţia este absolut oficială şi caracterul militar al sateliţilor a fost confirmat de Agenţia Spaţială Europeană.
Pentru persoanele obişnuite să gândească în termenii pa­radigmei care se bazează pe dihotomia între NATO şi “restul lumii”, existenţa unei cooperări atât de strânse între Rusia şi Franţa într-un domeniu atât de sensibil ar trebui să ridice multe semne de întrebare în legătură cu validitatea ste­reotipurilor cu care s-au obişnuit. În timp ce politicienii din Parlamentul European lansează declaraţii războinice la adresa Moscovei, militarii francezi lucrează cot la cot cu mi­litarii ruşi la lansarea sateliţilor-spioni şi a sateliţilor care vor asigura un sistem de navigare pentru armata franceză.Citește mai departe pe Cronicaromana

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .