.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Jandarmeria a prezentat datele mitingului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Române, Florin Hulea, trei jandarmi care au participat la mitingul de ieri din București au fost internați în spital, după ce au fost loviți cu bucăți de pavaj sau obiecte contondente. Astfel că, reprezentanţii Jandarmeriei au confirmat informaţiile obţinute de EVZ, potrivit cărora unul dintre cei trei jandarmi, plutonierul Virgil Coroboianu, este în stare critică.

Ieri au fost aplicate în jur de 50 de sancțiuni contravenționale la nivel național. Potrivit Jandarmeriei, în Capitală totul ar fi pornit de la aproximativ 10 – 15 persoane care s-au adunat în Piața Universității. 16 persoane au fost sancționate pentru tulburarea liniștii publice.

 Colonelul Aurel Moise: „Din partea noastră au acționat aproximativ 900 de jandarmi. Județul Bacău este singura localitate din țară unde manifestanții au solicitat și au obținut aprobare din partea primăriei pentru a organiza un miting. Din păcate, în Piața Universității, în jurul orei 20.00 și-au făcut apariția și niște grupe compacte, identificate ca fiind grupuri de suporteri ai echipelor Dinamo și Steaua. Au fost identificați și dintre liderii acestor galerii: Tararache, Țintă și alții”

„Foarte mulți dintre participanții la manifestație, când au văzut că lucrurile au început să degenereze, au plecat. Au rămas în Piața Universității foarte mulți tineri și aceste grupuri compacte ale celor două echipe de fotbal”

Citiţi mai mult pe EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .