.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-146545125327121200Neştiuţi eroi

Aceasta este o chemare îndreptată către adevăraţii profesionişti din toate structurile de informaţii din interiorul sau din afara Ţării.

Domnilor/Doamnelor, în calitate de cetăţean al acestei ţări şi de deputat român îmi permit să vă aduc aminte un lucru cunoscut de întreaga lume: ofiţerii de informaţii şi contrainformaţii, profesioniştii din intelligence,  sunt, deopotrivă, în prima cât şiîn ultima linie a apărării Ţării. Domniile Voastre sunteţi avanpostul şi ariergarda apărării Neamului. Pe umerii DomniilorVoastre, uneori neştiuţi eroi, apasă o nobilă, dar uriaşă sarcină, aceea a asigurării liniştii noastre, a celorlalţi români.

Ca deseori în decursul istoriei noastre, România se află, iarăşi, acum, într-o conjunctură fragilă, în apropiere de focare de conflict, lângă zone cu tulburări economice, la graniţele terorismului şi la intersecţia marilor interese regionale.

Acesta este şi motivul acestei chemări.

Vă chem, nevăzuţi combatanţi, să nu uitaţi trecutul şi istoria, dorurile străbunilor noştri şi speranţele vitejilor care au făcut mândria acestui Neam. Vă chem să nu uitaţi că România şi cetăţenii ei sunt în mâinile dumneavoastră şi nu în cele ale unor vremelnici stăpâni, unor politruci pomăditi şi atinşi de arginţii murdari ai unor căpetenii ce doresc a ne influenţa destinul.

Nu trebuie să vă dezarmaţi, ci tocmai, să vă întăriţi crezul că Entităţi Asociative Externe (actori Non-Statali), doresc controlarea României.

Războiul” începe să devină vizibil, aşa că în voi ne este speranţa.

Securitatea Naţională a României poate fi, la îndemâna unor decizii care ne pot afecta pe noi toţi. De aceea vă chem să nu cedaţi presiunilor, să vă implicaţi cu profesionalismul deja cunoscut în apărarea Ţării şi în dezamorsarea oricaror influenţe potrivnice cursului ales de popor. Ţara nu poate rămâne la îndemâna unor cameleoni ai momentului.

Conştiinţa vă va îndruma către binele tuturor şi vă va îndepărta de deciziile ce ne pot arunca, iarăşi, într-o altă gheenă istorică.

Vă mulţumesc,

Ninel PEIA

Deputat de Ilfov

Autor: Ninel PEIA, Deputat de Ilfov

 

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .