.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

dacian-ciolos-fb-1_0-610x300Pentru ca actul de justitie sa fie complet este nevoie de recuperarea bunurilor ilicite, a declarat joi premierul Dacian Ciolos.

„Ideea care ne-a animat in a progresa in acest an in activarea acestei agentii (…) de recuperare a bunurilor ilicite (…) este ca actul de justitie este incomplet atat timp cat nu am recuperat si bunurile ilicite. Pentru ca actul de justitie sa fie credibil si complet este importanta nu doar pedeapsa care este acordata, dar si recuperarea bunurilor obtinute ilicit, pentru ca altfel riscam sa slabim actul de justitie si sa slabim forta deciziei sistemului judiciar”, a spus Ciolos, in deschiderea celei de-a VI-a Conferinte Pan-Europene a Oficiilor Nationale de Recuperare a Creantelor din Uniunea Europeana, organizata la Bucuresti de Comisia Europeana in cooperare cu Ministerul Justitiei si Agentia Nationala pentru Administrarea Bunurilor Indisponibilizate.

Potrivit premierului, ideea construirii acestei agentii „exista pe hartie de mai multa vreme”, insa ea nu a fost operationalizata.

„Doamna ministru Pruna si-a luat angajamentul, inca de la inceputul mandatului acestui Guvern, sa actioneze, sa gaseasca mijloacele in asa fel incat la sfarsitul mandatului acestui Guvern sa avem aceasta agentie operationala. Ma bucur sa vad ca suntem in acest stadiu, pentru ca nu putem tolera necinstea lucrativa ca mod de lucru si de stil de viata in Romania. Nu sunt suficiente aceste decizii care vizeaza doar pedepsirea persoanei respective fara sa aratam si faptul ca sistemul judiciar, statul, in general, e capabil sa duca actul de justitie pana la sfarsit”, a adaugat prim-ministrul.

Ciolos a precizat totodata ca, potrivit unor rapoarte ale Ministerului Public, exista in prezent „sume si valori importante indisponibilizate, de peste jumatate de miliard de euro”, bani care trebuie readusi la bugetul de stat.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .