.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Camerele reunite ale Parlamentului au votat, marti, noul Consiliu de Administratie al TVR, ai carui membri au primit avizul Comisiilor de Cultura in cursul diminetii. Noul CA al Televiziunii publice nu include niciun membru PDL, in conditiile in care membrii Comisiilor au respins, in cursul diminetii, propunerile acestui partid. Democrat-liberalii contesta decizia la Curtea Constitutionala, iar deputatii partidului au reluat, in plen, acuzatiile de ilegalitate a votului. Parlamentarii PDL au parasit sala inaintea votului.

Dupa vot, membrii desemnati au inceput sa depuna juramantul in Parlament.

UPDATE In lipsa parlamentarilor PDL, in favoarea noului CA al TVR s-au exprimat 238 de parlamentari, iar impotriva – unul singur, potrivit Agerpres.

UPDATE 2 Claudiu Saftoiu a fost nominalizat de membrii desemnati ai CA ca presedinte-director general al TVR, potrivit TVR Info. Saftoiu trebuie sa primeasca votul parlamentarilor. In ultimele saptamani, TVR a fost condusa de Radu Calin Cristea, director interimar numit dupa ce Parlamentul a respins raportul de activitate al TVR, iar fostul CA, condus de Alexandru Lazescu, a fost demis de drept.

UPDATE 3 Valentin Nicolau, al carui nume fusese vehiculat pentru pozitia de presedinte TVR, a declarat dupa desemnarea lui Saftoiu ca presedinte al TVR: “Nu era nevoie sa vina un expert in dezinformare”. Valentin Nicolau:

  • Aceasta institutie merita sa aiba un profesionist – nu ma refer la mine. (…) Nu era nevoie sa vina un expert in dezinformare, un fost sef al serviciilor secrete (…) Mi se pare aberant
  • Intrebat daca ia in calcul o demisie, a spus ca nu, deoarece are “responsabilitatea” sprijinului pe care l-a primit de la doua treimi dintre angajatii TVR care l-au votat ca reprezentant in CA. El a amintit insa ca, in momentul in care a fost desemnat in CNA, acum cinci ani, s-a retras dupa numai cateva zile.
  • Televiziunea publica “nu numai ca se politizeaza, se suprapolitizeaza.”

UPDATE 4 Claudiu Saftoiu nu a putut fi validat de Parlament din lipsa de cvorum. Mediafax il citeaza pe presedintele Senatului spunand ca lipseau 20 de parlamentari pentru a fi cvorum.

 

Sursa:  Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .