.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, a apreciat joi că există o “falsă dezbatere” cu privire la propunerea sa de a impune agricultorilor ca o cotă de 7% din terenurile lor să fie dedicată pârloagelor ecologice, propunere care a provocat nemulţumire în mai multe ţări şi, mai ales, în Germania.

“Consider că există o falsă dezbatere în jurul acestor 7%”, a declarat el la Berlin, unde participă la Târgul de agricultură “Săptămâna Verde Internaţională”.

Proiectul de reformă a Politicii Agricole Comune (PAC) propus de Cioloş prevede condiţionarea ajutoarelor pentru agricultori de măsuri în favoarea mediului, printre care obligaţia de a menţine rezervoare de biodiverisitate sau elemente de peisaj pe cel puţin 7% din terenurile arabile.

“Nu ne propunem să transformăm în pârloagă 7% din terenurile care slujesc producţiei agricole”, a subliniat comisarul pentru agricultură. “Vom încuraja agricultorii să menţină suprafeţe pe care până acum nu le întreţineau. Ei nu vor fi neapărat obligaţi să transforme în pârloagă parcele dedicate producţiei” dacă, de pildă, suprafeţele împădurite de pe exploataţiile lor sunt suficiente pentru atingerea cotei de 7%, a explicat oficialul european.

Comisarul Cioloş speră că negocierile privind reforma PAC se vor încheie “sub preşedinţia irlandeză a Uniunii Europene, la începutul lui 2013”. Noul sistem trebuie să intre în vigoare în 2014 şi să dureze până în 2020.

Sursa: Agerpres

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .