.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

138778_1Nicu Animalu, pe numele său Nicuşor Iascov, face dezvăluiri senzaţionale despre perioada cât a fost bodyguard-ul lui Theodoros Malideros, unul din cei mai influenţi oameni de afaceri greci din România, fondatorul Mega Image. Daca nu poţi, te ajut. Daca nu vrei, te oblig! Aceasta se pare că este deviza dupa care Theodoros Malideros acţionează în România. După mulţi ani petrecuţi în puşcărie fiindcă l-a servit pe Malideros, temutul interlop Nicu Animalu a decis să vorbească despre toate corecţiile, cum le spune el bătăiilor date diferitelor persoane la comanda grecului.

Familia Malideros, originară din Grecia, a construit în ultimele două decenii mai multe afaceri în România, printre care lanţul de supermarketuri Mega Image, vândut către Delhaize, respectiv producătorul de lactate Brenac, aflat în faliment. În prezent, grecii deţin afaceri în domeniul HoReCa (restaurantul Osho) şi imobiliar, care le aduc un profit anual de milioane de euro.

Theodoros Malideros a reuşit să acapareze mai multe spaţii comerciale aflate în proprietatea SC Mobitex SA, cu valoare deloc neglijabilă.

Persoanele care s-au opus vânzarii spaţiilor comerciale lui Theodoros Malideros au fost agresate de indivizi care, la vremea respectivă, au rămas neidentificaţi.

După mai mulţi ani de la comiterea acelor agresiuni, Nicușor Iascov (Nicu Animalu) ne-a dezvăluit faptul că are cunoştinţă de ele şi că totul s-a făcut la comanda lui Theodoros Malideros.

„Tot ce s-a întamplat şi la firma MOBITEX cu directorul şi secretara, erau două persoane, un bărbat şi o femeie, e adevărat. Ne-a spus să le dăm o corecţie, să băgăm frica în ei. N-am dat-o eu, a dat-o altcineva”, ne-a relatat Iascov, într-o discuție pe care am purtat-o săptămâna aceasta. Interlopul ne-a dat chiar și declarații scrise de mâna lui, pentru a le întări pe cele verbale, filmate.

Presa vremii a scris, în repetate rânduri, despre acapararea, prin diverse subterfugii, a unor spaţii comerciale aparţinând SC Mobitex SA, în anul 2005. Printre acţionarii Mobitex se afla, cu 0,9 procente, şi firma Dolphin Invest – care aparţinea grecilor Theodoros Malideros şi Antonios Tirpintiris.

Bătăi repetate pentru intimidare

În anul 2004, printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Bucureşti, este anulată decizia AGA de vânzare a spaţiilor comerciale respective. În anul 2005, SC Mobitex SA, folosindu-se de decizia Curţii de Apel, atacă în instanţă actul de vânzare-cumpărare a spaţiilor. Din acel moment, asupra directorului general Ioan Truţă şi asupra directorului adjunct Angela Mărăcine s-a declanşat un şir de agresiuni fizice. Pe 2 februarie 2005, în jurul orei 8.00, Ioan Truţă este atacat de un bărbat necunoscut în faţa blocului în care locuia. După ce îl desfigurează, agresorul dispare. O săptămână mai târziu, directorul îşi găseşte cauciucurile maşinii tăiate. Pe 21 februarie este călcat în picioare, la propriu, de mai mulţi indivizi. Pe 3 martie 2005 este vizat directorul adjunct al Mobitex SA, Angela Mărăcine, care, în momentul în care pleca de la birou a fost lovită de un individ, cu un box (armă albă), în plină faţă. A doua zi de la bătaie, directoarea adjuncta a fost contactată telefonic de către o persoană care i-a spus: „Ai grija ce faci, pentru că pe stradă umblă mulţi derbedei şi persoane bolnave psihic. Gândeşte-te că ai familie!“.

Theodoros Malideros, acuzat de tortură

Doua foste angajate ale lui Malideros susţin că acesta le-ar fi torturat. Ele spun că faptele s-au petrecut pe vremea când lucrau la supermarketul Mega Image, din cartierul Militari, patronat la acea vreme (1998) de Theodoros Malideros. Una dintre femei susţine că patronul a acuzat-o că a furat bani din casierie, după care ar fi batut-o şi apoi a închis-o într-una din camerele frigorifice ale magazinului, după ce, în prealabil, a udat-o cu furtunul. „Domnul Theodoros avea în mână un băţ de 30-40 de centimetri şi a început să dea in mine cu el. A dat până am căzut. M-a luat pe sus şi m-a băgat în congelator, udă cum eram“, susţinea fosta angajată, la vremea respectivă.

Despre bătăile aplicate angajaţilor de la Mega Image şi Brenac, Nicu Animalu ne-a povestit lucruri terifiante. Susține că ştie multe despre cele ce se petreceau în firmele controlate de Malideros şi că a decis să vorbească acum, fiindcă grecul, în loc să-i fie recunoscător că a stat mai bine de șapte ani după gratii, luându-și vina asupra sa, fără să le spună anchetatorilor ce știe, pentru a scăpa mai ieftin, l-a acuzat că l-ar fi trădat.

Transcriem convorbirea cu interlopul bucureştean, păstrând limbajul folosit de acesta (înregistrarea discuției – pe puterea.ro):

– Aţi fost angajatul cui ?

– Din anul 2004 am fost angajat de Theodoros Malideros.

– La ce firmă ?

– La  Dolphin Impex SRL. Prima dată am fost la Mega Image şi pe urmă mi-a schimbat dosarul ca să aibă altă firmă.

– Ce vi s-a spus să faceţi acolo?

– Eram pază de corp, eram bodyguard-ul lui Theodoros Malideros

– Cum a evoluat activitatea dumneavoastră acolo?

– Păi de câte ori prindea câte un hoţ sau prindea pe cineva care fură, ori angajat, ori client, mă chema pe mine şi le dădeam o lecţie…

– Cum adică o lecţie?

– De bătaie!

– Cui dădeaţi bătaie?

– Pe cine prindeam că fură. Şi înaintea mea tot aşa era. Din auzite am aflat că a aruncat apă pe două angajate, după care le-a băgat în frigider. De cîte ori prindea câte un hoţ sau prindea angajaţii că îl fură, chema poliţie, dar poliţia le dădea drumul. Şi atunci a zis că decât să cheme poliţia şi să nu le facă nimic, mai bine le dăm câte o corecţie.

– Şi în ce consta corecţia asta?

– Păi, înţelegeţi…

– Şi pentru “corecţia” asta eraţi recompensat sau pentru asta primeaţi salariul ?

– Primeam salariul din cauza asta, dar câte o dată îmi dădea şi câte o recompensă. Depinde cum era el, cum se trezea şi în ce stare era. Avea şi diabet şi stări nervoase. Şi câteodată îl înţelegeam şi eu, că şi eu am diabet făcut pe sistem nervos.

– Au fost multe “evenimente” din astea?

– Din 2004-2005 când s-a întâmplat cazul cu Brailact (producătorul marcii de lactate Brenac – n.r.), au fost…

Măcelul de la Tulcea

– Cu episodul Brailact ce s-a întâmplat acolo?

– A cumpărat firma de la unul Ioannis (Ioannis Mythis – n.r.) sau s-a asociat cu ăla care avea prea multe datorii. Când s-a asociat cu el, trebuia să ia nişte tancuri de răcirea laptelui. Am fost pe la Buftea, prin două sate, unde s-a înţeles cu inginerul Dima, iar la Tulcea s-a întâmplat o chestie din cauza unui frigotehnist care a montat cazanul. El l-a demontat, l-a tăiat. Noi nu ştiam despre ce e vorba cu cazanele astea. El a dat drumul la robinet. El e bine mersi acasă şi eu am făcut 7 ani şi două luni de puşcărie pentru cazanul ăla. Cazanul, bine mersi, s-a dus la firmă şi eu am nenorocit 8 băieţi cărora le spusesem să mă ajute cu cazanul ăla. N-a fost nicio stare de ceartă, scandal, bătaie. Doar atunci când a dat drumul la robinet a izbucnit omul ca să-i dăm laptele. Erau vreo 50-100 de litri de lapte. Noi am plătit o tonă de lapte.

– Staţi că nu am înţeles. Ce s-a întâmplat acolo la Brailact concret?

– După ce a făcut asociaţia cu Ioannis, m-a trimis la Brăila cu încă doi trei băieţi să băgăm în sperieţi angajaţii, personalul firmei, ca să nu facă vreo prostie, să nu fure, că noi suntem acolo şi le dăm bătaie.

– Cine v-a trimis să le daţi bătaie?

– Theodoros Malideros ne-a dat ordinul. Atunci când am fost acolo s-a întâmplat un incident. Venise o dubă care a încărcat lapte să îl ducă la mai multe magazine. Maşina asta a venit după câteva zile, cu întârziere, fără bani şi fără lapte. Şoferul a zis că lasă maşina şi îşi dă demisia. S-a întâmplat să fim noi acolo şi i-am dat demisie (bătaie-n.r.) foarte multă, că nu venise nici cu marfa şi nici cu banii.

– Şi aţi avut vreo problemă?

-Nu, acolo nu am avut nicio problemă. La Brenac, la Brăila nu a fost nicio problemă. După vreo două săptămâni ne-a trimis la Tulcea să luăm nişte cazane de răcire a laptelui. Am ajuns acolo şi omul de la care trebuia să luăm cazanele s-a opus, că avea datorii vreo 70 şi ceva de milioane. A vorbit cu inginerul Dima la telefon. Pe urmă a vorbit cu Theodoros şi a căzut la o înţelegere ca să i se dea banii. Până să vorbească la telefon, frigotehnistul a dat drumul la lapte şi a tăiat cablurile. A zis că le-am tăiat eu cu sabia. Păi dacă tăiam eu cu sabia la 380V mi se ridica părul invers. Ăla a fost motivul ca să ne poată aresta. A fost un incident: el a scos toporul la mine. M-am enervat şi m-am dus de-am scos sabia din maşină. L-am ameninţat. I-am zis că dacă nu aruncă toporul, îl omor. Şi cam ăsta a fost tot incidentul produs acolo. Ne-am urcat în maşini, iar unul din băieţi cu care eram a tăiat cauciucurile la maşini că au vrut să intre cu Dacia în noi. Am recunoscut fapta, am plătit prejudiciul. Am fost arestat 8 ani plus doi ani sporuri. Mi-au dat 10 ani de puşcărie.

Cu totul, cu totul, am făcut 7 ani şi două luni şi am venit acasă. După ce am venit acasă, m-am dus la el (Theodoros Malideros-n.r.) să îmi dea banii pe care i-am cheltuit (bani cheltuiţi cu pachetele primite în timpul detenţiei-n.r.). N-am vrut niciun ban mai mult. Theodoros Malideros mi-a spus că sunt sifon (că a dat declarații anchetatorilor împotriva sa). Pe ce motiv, nu ştiu. Păi dacă eram sifon, mă mai ancheta miliţia din 2005 până în 2011? Deci, în 6 ani putea să mă achite. Mai ales pe mine, că eu eram bodyguard-ul lui. N-am spus niciodată că DA (să recunoască de cine a fost trimis la Tulcea-n.r.)

Dacă recunoşteam, nu făceam o zi de puşcărie. Am fost omul lui de încredere, l-am respectat, mi s-au dat bani cât am fost la el. Theodoros, de câte ori auzea de câte un scandal, de un război ceva, se bucura. Parcă era un copil mic căruia îi cumpărai o jucărie. Când îi spuneam că s-a rezolvat, începea să râdă, să se bucure…

 

 

sursa si foto:  http://www.puterea.ro

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .