.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministerul Justitiei a incheiat pe 26 octombrie un contract de asistenta tehnica in valoare de 1.5 milioane lei pentru realizarea Codului Insolventei cu un consortiu de consultanti: Pricewaterhouse Coopers Business Recovery Services SPRL (Romania), D&B David si Baias SCA (Romania) si RVA Insolvency Specialists SPRL (Romania). Unul din cosultanti, RVA Insolvency Specialists SPRL l-a avut ca asociat, pana pe 18 octombrie, pe Calin Zamfirescu, socrul ministrului Catalin Predoiu. Potrivit reprezentantilor MJ, in acest caz nu exista nici un conflict de interese deoarece serviciile RVA Insolvency Specialists SPRL nu au fost contractate pe baza legii achizitiilor publice, ci in baza prevederilor Bancii Mondiale, institutie care finanteaza contractul.

* Numele socrului ministrului a disparut din lista de asociati prezenta pe site-ul firmei de insolventa la scurt timp dupa clarificarile solicitate de HotNews.ro
* Calin Zamfirescu a declarat pentru HotNews.ro ca si-a cesionat partile sociale din cadrul companiei pe 18 octombrie, adica cu opt zile inainte ca ministerul sa semneze contractul.
* Potrivit MJ, procedurile de achizitie au fost demarate in ianuarie 2011 si au fost incheiate in 26 octombrie. Astfel, in perioada evaluarii ofertelor, Zamfirescu figura ca asociat al RVA Insolvency Specialists SPRL

Pe 1 noiembrie, MJ a anuntat ca a contractat serviciile consortiului format din Pricewaterhouse Coopers Business Recovery Services SPRL (Romania), D&B David si Baias SCA (Romania) si RVA Insolvency Specialists SPRL (Romania) pentru elaborarea Codului Insolventei. Potrivit ministerului, valoarea totala a contractului este de 1.568.809.19 lei (inclusiv TVA), iar durata de implementare este de 17 luni. Ministerul a mentionat ca serviciile de consultanta ale consortiului au fost contractate utilizand prevederile Bancii Mondiale privind achizitiile.

“Elaborarea Codului face parte din obiectivele asumate in cadrul Proiectului “Reforma sistemului judiciar”, finantat prin Acordul de imprumut cu Banca Mondiala. Selectionarea consortiului castigator pentru acordarea consultantei s-a facut in conformitate cu criteriile Bancii, respectiv “Selectia pe baza calificarii si costului Consultantului”, agreata prin Acordul de imprumut si prevazuta in planul de achizitii.”, mentioneaza MJ in comunicatul public.

RVA Insolvency Specialists SPRL, parte a consortiului care a castigat contractul cu MJ, l-a avut ca asociat pe Calin Andrei Zamfirescu care este si socrul ministrului Justitiei, Catalin Predoiu. Calin Andrei Zamfirescu a declarat pentru HotNews.ro ca si-a cesionat partile sociale din cadrul companiei pe 18 octombrie adica cu opt zile inainte ca ministerul sa semneze contractul cu asocierea de consultanti din care face parte RVA Insolvency Specialists SPRL.

Calin Zamfirescu este inca prezentat pe pagina de Internet a RVA Insolvency Specialists SPRL drept asociat. “Intreaga activitate se desfasoara sub conducerea si supravegherea celor 3 asociati : dl. av. Arin Octav Stanescu, dl. av. Calin Andrei Zamfirescu si dl. av. Stan Tarnoveanu, specialisti de marca in domeniu”.

“Nu am stiut de acest contract. Nu mai sunt la acesta companie din 18 octombrie. Mi-am infiintat propria firma de insolventa. Practic la RVA nu am mai lucrat ca practician din 2004-2005 de aceea am si renuntat”, a declarat Calin Zamfirescu pentru HotNews.ro

Potrivit registrului cu practicienii in insolventa prezentat pe site-ul Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania, Calin Zamfirescu este inregistrat drept asociat al RVA Insolvency Specialists SPRL. Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa este condusa de Arin Octav STANESCU- asociat coordonator in cadrul RVA Insolvency Specialists SPRL. Descarca aici tabelul si vezi pozitia 319.

Potrivit MJ, procedurile de achizitie au fost demarate in luna ianuarie 2011 si au fost incheiate in 26 octombrie. Astfel ca in perioada in care a fost desemnat castigatorul licitatiei, Calin Zamfirescu figura ca asociat al RVA Insolvency Specialists SPRL.

Cititi intreg articolul pe : Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .