.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Uniunea Social Liberală (USL) va avea în strategia sa pe acest an trei direcţii importante: definitivarea programelor de guvernare, stabilirea celor mai buni candidaţi pentru alegeri şi o agendă a celor doi co-preşedinţi de întâlniri cu înalţi responsabili din Europa şi Statele Unite ale Americii, a anunţat, duminică, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Liderul PNL a declarat, în cadrul unei intervenţii la un post comercial de ştiri, că, pentru desemnarea celor mai buni candidaţi, USL intenţionează să contacteze direct societatea, societatea civilă, neprecizând însă detalii despre modul în care se va face acest lucru.

“S-au mai făcut astfel de lucruri în sensul în care societatea civilă a alcătuit dosare de curăţenie ale unor candidaţi sau alţii. Nu e vorba doar de atât. S-au mai făcut alegeri preliminare, PSD prin 2004 a făcut un asemenea exerciţiu. Noi vrem să facem mai mult. Nu vreau să intru în detalii acum, încercăm să facem un exerciţiu prin care să cerem şi părerea oamenilor în legătură cu diferite variante, cu oamenii în care ei au încredere pe care partidul să-i asume, dar despre care să avem certitudinea că sunt agreaţi de oameni şi că se străduiesc să le preia oamenilor aşteptările, solicitări. E mai mult decât un sondaj de opinie, vom căuta să obţinem un răspuns de la societate prin care să se ajute să ne găsim cei mai buni candidaţi”, a spus Antonescu.

Preşedintele liberal a adăugat că un alt punct important al strategiei USL ţine de relaţiile internaţionale, iar el şi preşedintele PSD, Victor Ponta, au în agendă întâlniri la un nivel politic cât mai înalt cu responsabili europeni şi “poate nu numai”.

Sursa in continuare: Agerpres

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .