.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat ca sloganul democrat-liberalilor in campania pentru referendumul din 29 iulie va fi “Vara asta se poarta alb!”, el facand un apel ca toti romanii care sunt ingrijorati de derapajele de la democratie sa poarte alb in semn de protest, transmite Mediafax.

“Oamenii sunt ingrijorati de derapajele de la democratie. Am primit foarte multe intrebari, ce putem face pentru a putea impiedica aceste abuzuri. Si din partea noastra, avem o rugaminte si poate o solutie. Avem si un slogan pentru asta. Se cheama “Vara asta se poarta alb!”. Astazi sunt in camasa alba, colegii mei vor aparea incepand de maine in toate activitatile publice, in toate emisiunile purtand alb si ii rugam pe toti aceia care sunt ingrijorati de ceea ce se intampla in Romania, care cred ca democratia romaneasca este in pericol, care cred ca dincolo de optiunile politice, de bataliile politice, avem nevoie de un echilibru in statul democratic din Romania, ii rugam sa poate alb”, a spus Boureanu, intr-o conferinta de presa la sediul PDL.

Aceasta culoare este una a protestului pe modelul grevelor japoneze si este potrivita cu campania PDL de semnalare a abuzurilor comise de USL, a evidentiat Boureanu, imbracat intr-o camasa alba.

Inclusiv la sedinta Colegiului Director al PDL, anuntata pentru luni dimineata, toti membrii din conducerea partidului vor veni purtand alb, a precizat el.

Intrebat daca si Traian Basescu va adopta aceasta culoare, Boureanu a spus ca acesta va avea propria strategie de campanie.

El a precizat ca liderii PDL nu au avut cu Traian Basescu o discutie pe tema culorii si sloganului de campanie.

Boureanu s-a declarat insa convins ca si Basescu le va sustine si adopta.

“Aceasta campanie este o batalie intre alb si negru, intre dreptate si nedreptate, intre libertate si nerespectarea statului democratic, intre abuz si Constitutie”, a mai afirmat Boureanu.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .