.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Plenul CSM a decis sa sesizeze inspectia judiciara privind declaratiile facute de procurorul sef al DNA, Daniel Morar, la Televiziunea Publica, in data de 10 octombrie. Solicitarea a fost sustinuta in plenul CSM de catre Mircea Aron, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Potrivit unui comunicat al Curtii Supreme, Daniel Morar ar fi facut mai multe declaratii nepotrivite la adresa judecatorilor Instantei Supreme.

Plenul CSM a votat, marti 18 octombrie, cu majoritate de voturi, ca inspectia judiciara sa fie sesizata in cazul declaratiilor facute de seful DNA, Daniel Morar, in cadrul unui interviu acordat postului public de televiziune. Potrivit informatiilor HotNews.ro, solicitarea a fost votata in unanimitate de judecatorii membri CSM, pe cand procurorii membri CSM au votat impotriva acestei cereri.

Hotararea a fost luata in urma unei solicitari formulate de Mircea Aron, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In cadrul sedintei de plen, judecatorul Mircea Aron a declarat ca are si mandatul judecatoarei Mona Pivniceru, magistrat la Curtea Suprema.

Luni 10 octombrie, procurorul sef al DNA a fost prezent la emisiunea Prim Plan, difuzata de TVR. In cadrul interviului, seful DNA a facut mai multe referiri la adresa ICCJ. Vezi aici inregistrarea emisiunii.

citeste si declaratiile care au dus la iritarea Curtii Supreme

* Daniel Morar, seful DNA: Probabil ca o sa trimitem judecatorilor dosarul lui Miron Mitrea, sa il judece pentru cele cinci miliarde
* Daniel Morar, seful DNA: Exista un parlamentar condamnat definitiv cu suspendare si el e in continuare in Parlament/Una din judecatoarele de la ICCJ puse sub acuzare a cerut pensionarea

Pe 13 octombrie, colegiul director al Curtii Supreme a transmis un comunicat de presa prin care isi “exprima indignarea” fata de declaratiile facute de procurorul sef al DNA.

* “Colegiul de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, întrunit în şedinţa din 13 octombrie 2011, îşi exprimă indignarea cu privire la comentariile formulate, într-o emisiune de televiziune, de domnul Daniel Morar, procuror şef al DNA, referitoare la corectitudinea hotărârilor judecătoreşti şi pregătirea profesională a judecătorilor instanţei supreme, deşi funcţia pe care o deţine nu îl îndreptăţeşte să facă astfel de judecăţi de valoare”, se mentioneaza in comunicatul Curtii Supreme.

Stirea in original: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .