.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Titlul ar putea fi tradus mai pe sleau cu o intrebare pe care europenii si-o pun din ce in ce mai dramatic: cu ce platim criza? Cu falimentul statului? Nu prea este posibil, oricât de globalizati am fi fost constrânsi sa devenim. Cu inglodarea in datorii si mai mari? Ar fi o cale tot paguboasa pentru ca ar aduce câstiguri acelorasi „ingineri financiari“ constituiti intr-o profesie noua si oculta. Acestia sunt noii stapâni din umbra, adica din birourile bancilor, care au impins lumea in haul crizei. Este drept cu complicitatea politicienilor excitati de virtutile neoliberalismului. S-ar mai putea recurge la streang, dar de mare folos nu ar fi nici aceasta terapie pentru ca, fiind una care tine de individ, nu de colectivitati, ca sa nu mai vorbesc de popoare, este posibila in serii mici. Ramân, ca formula intermediara, planurile de austeritate, care au devenit obligatorii in Europa comunitara. Statele membre trebuie sa aduca deficitul public la mai putin de 3% din PIB pâna in 2013. Italia a fost obligata de instantele de la Bruxelles sa recupereze prin masuri de austeritate 45,5 miliarde de euro pentru care nu are alta cale decât sa recurga la cresterea impozitelor, ceea ce afecteaza pe toata lumea. Desigur, unii se vor racori când vor asista la suprimarea sediilor de lux ale bancilor. Dar numai atât pentru ca prea mult folos nu ei vor avea de aici. Spania se afla si ea in bataia pustii pentru ca inca mai este considerata o veriga slaba desi in 2010 adoptase un plan de austeritate prin care isi propunea sa economiseasca 65 de miliarde de euro in trei ani. Acum i se cere un plan suplimentar pentru alte 4,9 miliarde de euro. Exista si europeni ceva mai „fericiti“. Portugalia este somata sa evite orice derapaje in folosirea finantelor publice, sa impoziteze cu 50% veniturile pentru… cea de a 14 luna platita si sa ridice TVA de la 6% la 23%. Sa raportam România la necazurile peste care vor da portughezii? Ar fi ridicol. Planurile de austeritate au devenit moneda pe care cetateanul european de rând trebuie sa o plateasca unor evolutii planetare din care nu lipsesc cinismul si crima sociala.

SURSA:GANDESTE.ORG

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .