.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In timp ce parlamentarii trebuie sa discute o lege de tip “Big Brother”, procurorii DIICOT din Hunedoara au trimis in judecata 43 de persoane pentru fraude informatice, de tip interceptari neautorizate ale convorbirilor telefonice si transfer neautorizat de date din sisteme informatice.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Hunedoara au dispus trimiterea in judecata a 43 de inculpati, pentru savarsirea de infractiuni informatice si infractiuni, dupa ce acestia au realizat interceptari neautorizate ale convorbirilor telefonice, discutiilor in mediul ambiental, transmisiilor tip SMS si transfer neautorizat de date din sisteme informatice, arata un comunicat DIICOT.

Astfel, principalul acuzat, pe nume Oproiu Nicolae-Dan a detinut, a utilizat si a comercializat, direct si prin internet, produse software destinate interceptarii ilegale a comunicatiilor, transmisiilor de date efectuate prin intermediul terminalelor de telefonie mobila si a discutiilor ambientale.

Procurorii au mai identificat 42 de inculpati, printre care un fost judecator de la Tribunalul Bucuresti, un avocat in cadrul Baroului Iasi, un medic si mai multi oameni de afaceri, care au achizitionat de la Oproiu una din cele trei variante ale programului, compatibile cu dispozitivele care folosesc un sistem de operare de tipul Symbian sau Windows Mobile.

Inculpatii au instalat aplicatiile cumparate pe telefoane tinta si au utilizat produsele software realizand inteceptari ilegale ale convorbirilor telefonice, SMS-urilor, e-mail-urilor primite/transmise de catre alte persoane.
* Prezentarea aplicatiilor

Softul oferit de inculpat era disponibil in varianta Light si variantele avansate Pro si ProXRecorder.

Varianta Light asigura transferul de pe telefonul monitorizat a informatilor privind numerele de telefon apelate si cele care au apelat telefonul monitorizat, durata convorbirilor efectuate, si transmiterea catre un cont anterior configurat a continutului SMS-urilor primite/transmise de la telefonul tinta, se explica in comunicat.

Varianta Pro a programului asigura in plus ascultarea comunicatiilor ambientale iar varianta ProX asigura si ascultarea convorbirilor telefonice purtate cu ajutorul telefonului tinta. In prealabil, programul asigura transmiterea unui SMS de avertizare la initierea/primirea unui apel telefonic.

Aplicatia conferea utilizatorului posibilitatea monitorizarii comunicatiilor si discutiilor ambientale purtate de la terminalele vizate, precum si a transferului neautorizat de date din sisteme informatice, de natura sa genereze implicatii grave asupra sigurantei nationale, vietii de familie, a mediului concurential si de afaceri.

Sursa: 9AM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .