.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

chereches-610x300PNL a confirmat, joi, oficial, ca mama primarului penal din Baia Mare, Catalin Chereches, se afla pe prima pozitie pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor din Maramures.

Liderul filialei PNL Maramures, Mircea Dolha, a declarat ca BPN a votat, cu doar doua abtineri, lista care va fi deschisa de Viorica Chireches, mama lui Catalin Chereches. „Nu suntem in perioada nazista. Nu are nicio treaba mama pentru ca poate fiul a gresit si daca a gresit va plati. Domnia sa este o doamna perfect onorabila” a spus deputatul, care va deschide lista la Senat.

„Doamna medic este managerul celui mai performant spital din tara, foarte recunoscuta de cetatenii carora le-a facut mult bine. Am reusit sa o inscriu in PNL, a fost curtata de mai multe partide inclusiv de PSD” a mai spus Dolha.

Intrebat daca asocierea cu primarul aflat in arest preventiv nu va afecta imaginea PNL, Dolha a raspuns facand o paralela cu tatal lui Vladimir Tismaneanu, „lider comunist”, sau cu unchiul lui Dacian Ciolos, Virgil Ardelean, zis „Vulpea”, fostul sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat, la finalul sedintei BPN de joi, in care au fost validate listele din 35 de judete, ca „in PNL judeci omul, nu familia sau vecinii de scara. Nu poti sa raspunzi pentru copilul tau mare si vaccinat”, adaugand ca mama primarului din Baia Mare este foarte apreciata in comunitate.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .