.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Documente obţinute în exclusivitate de TVRinfo.ro arată cum premierul Victor Ponta a semnat pe 20 iunie un memorandum primit din partea Ministerului Afacerilor Externe, care propunea reprezentarea României la reuniunea de la Bruxelles chiar de către Victor Ponta. În paralel, mai arată documentele, Palatul Victoria a ignorat uzanţele pentru stabilirea mandatului de participare, evitând să obţină contrasemnătura prezidenţială.

Conform unor documente obţinute de TVRinfo.ro, înainte de a deveni vizibilă prin implicarea Curţii Constituţionale şi declaraţiile politice ale celor implicaţi, bătălia dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta pentru reprezentarea României la Consiliul European s-a purtat pe canalele invizibile ale instituţiilor statutului.

Detaliile corespondenţei dintre Administraţia Prezidenţială şi Ministerul Afacerilor Externe transpar dintr-o serie de documente consultate de TVRinfo.ro şi arată cum premierul Ponta s-a mandatat singur, pe 20 iunie, să participe la reuniunea de la Bruxelles.

La momentul respectiv, MAE primise deja din partea Palatului Cotroceni componenţa delegaţiei române. Ministrul de externe Andrei Marga susţinea, însă, într-un interviu din 25 iunie, că propunerile Preşedinţiei au parvenit MAE ulterior trimiterii la Bruxelles a delegaţiei stabilite de primul ministru.
Ce arată documentele obţinute de TVRinfo.ro

Practica utilizată de Palatul Victoria pentru stabilirea mandatului de participare şi a componenţei delegaţiei române pare să contravină uzanţelor anterioare.

Un document datat 15 mai 2012 arată că participarea lui Traian Băsescu la dineul informal din 23 mai, organizat la Bruxelles de preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a fost propusă printr-o adresă a MAE semnată de preşedinte şi contrasemnată de premierul Victor Ponta.

Sursa: TVR Info

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .