.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

edrogan-5-600x300Fostul premier Adrian Nastase este, potrivit chiar propriei marturisiri postate pe blogul sau, pe 13 Septembrie 2014, nasul de cununie al fiicei celei mari a presedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, Esra, participand, alaturi de sotia sa, Dana Nastase, acum 11 ani, pe 13 Iulie 2004, cand era prim ministru al Romaniei si presedinte al PSD, la casatoria fiicei lui Erdogan, pe atunci premier al Turciei, cu Berat Albayrak, dezvaluie Sorina Matei pe blog.
IATA CE SCRIE JURNLISTA SORINA MATEI PE BLOG

Fostul premier Adrian Nastase este, potrivit chiar propriei marturisiri postate pe blogul sau, pe 13 Septembrie 2014, nasul de cununie al fiicei celei mari a presedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, Esra, participand, alaturi de sotia sa, Dana Nastase, acum 11 ani, pe 13 Iulie 2004, cand era prim ministru al Romaniei si presedinte al PSD, la casatoria fiicei lui Erdogan, pe atunci premier al Turciei, cu Berat Albayrak.

In postare, Adrian Nastase mentioneaza ca in aceasta calitate de nasi ( religia crestina) / martori ( religia musulmana) la casatoria fiicei lui Erdogan au mai participat si premierul Greciei de atunci, Costas Karamanlis, alaturi de sotia sa, Natasa, regele Iordaniei, Abdullah al II-lea si presedintele Pakistanului de la acea vreme, Pervez Musharraf si subliniaza relatiile stranse pe care le avea la acea vreme cu Recep Tayyip Erdogan,

Redau fragmentul din postarea lui Adrian Nastase, scrisa pe 13 Septembrie 2014 ( dublu click pentru postarea integrala) :

„ Era intr-o seara frumosa de iulie, pe malul Bosforului.  Erdogan ma invitase, impreuna cu sotia mea, sa fim martori (noi am spune nasi) la casatoria fiicei sale, Esra, cu Berat Albayrak, fiul unui renumit ziarist turc.  Ceremonia a avut loc la Centrul de conferinte Lufti Kirdar din Istanbul, sala unde avusese loc cu putin timp in urma reuniunea NATO, in prezenta a 7000 de invitati, asezati la sute de mese. Am stat pe podiumul inalt, impreuna cu mirii, cu parintii lor si cu ceilalti martori ai casatoriei, am urmarit ceremonia si, la final, am semnat ca lucrurile chiar s-au intamplat.

Era si un exercitiu de ceea ce s-a numit “diplomatia mariajului”. Nu prin miri, ca in Europa medievala, ci prin martori. Alaturi de noi, au mai fost invitati, in aceasta calitate, Costas Karamanlis – premierul Greciei, regele Iordaniei, Abdullah al II-lea si presedintele Pakistanului. Erdogan incerca, in acest fel, sa creeze un pod intre civilizatia musulmana si cea crestina. (…)
Era prin 2003. Sefa mea de cabinet de la guvern, Mihaela Nistorescu, ma anunta ca ma suna premierul Turciei. El imi spune direct ca un vas de pescuit turcesc se “ratacise” in apele teritoriale romanesti si ma ruga sa vad despre ce este vorba. In ziua urmatoare, l-am sunat si i-am spus ca nu este nimic grav. De-a lungul anilor, am dezvoltat o relatie personala bazata pe sinceritate si afectiune. Ne-am intalnit si la diverse reuniuni internationale, unde ne-am sustinut reciproc. Im aduc aminte de o reuniune organizata de Forumul international Bertelsmann, avand ca tema “Europa in miscare spre o era noua”. Intr-un panel referitor la “Europa largita, strategii diferentiate de integrare”, am participat impreuna cu premierul turc, prezentand opinii complementare la raportul lui Joschka Fischer, vicecancelarul german.
Duminica de care vorbesc era  acum zece ani. O zi calduroasa de vara. Amintirile sunt inca puternice. De pe podiumul pe care stateam alaturi de miri, i-am salutat pe cei 7000 de   nuntasi, vorbindu-le despre Romania si mai ales despre viitor.”
La acea vreme, Iulie 2004, Victor Ponta era secretar de stat in Guvernul Adrian Nastase, sef al Corpului de Control al Guvernului, apropiat de prim-ministru.In timpul mandatului sau in fruntea Executivului, premierul Romaniei, Victor Ponta,cunoscut prin sprijinul pe care i l-a acordat in cariera Adrian Nastase, a dezvoltat si el o relatie stransa de prietenie cu Recep Tayyip Erdogan, devenit in 2014 presedintele Turciei, concretizata si remarcata prin numeroase vizite facute de Victor Ponta in Republica Turcia si nu numai.
Mai mult, premierul Victor Ponta, dupa ce acum mai bine de doua saptamani a participat la Baku/ Azerbaidjan, la deschiderea Jocurilor Olimpice Europene, boicotata de toti liderii UE, ceremonie la care a fost insa prezent si presedintele turc, Recep Tayyip Eurogan, a ajuns direct in Istanbul- Turcia, unde a facut interventia chirurgicala la genunchi. Interventia a fost facuta chiar in Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde in Noiembrie 2011 si Februarie 2012, in perioada cand era premier, Recep Tayyip Erdogan a facut si el interventii chirugicale la colon.Si mama actualului presedinte turc, Tenzile Erdogan a fost internata tot in Spitalul Universitar Medipol in 2011, fiind diagnosticata cu colecistita acuta si unde a murit dupa cateva zile.Presa turca a relatat de-a lungul timpului despre stransele legaturi dintre clinica Medipol si presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan iar, potrivit acelorasi jurnalisti, sotia sefului de stat este actionar majoritar si coordoneaza activitatea spitalului.

Jurnalistii Romania Libera au scris ca spitalul Medipol ar apartine unui fost coleg de banca si sustinator al presedintelui Turciei, Fahretin Hogea, Erdogan si omul de afaceri avand mai multe afaceri impreuna.

Presedintele Turicei este aspru criticat in ultimii ani pentru masuri autoritariste impuse, pentru interventii in forta impotriva oricaror forme de protest, actiuni extrem de dure impotriva libertatii de expresie si drepturilor omului, acte de cenzura iar familia sa a fost in epicentrul unor mari scandaluri de coruptie. 

suesa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .