.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un comunicat sec al celor de la ANPC demonstrează, din nou, că românii au o soartă din ce în ce mai vitregă. Nu este de ajuns că şomajul a ajuns la cele mai ridicate cote din Europa, nu-i de ajuns că trebuie să suporte dictatura băncilor comerciale, iată că sunt furaţi şi la cântar.
În documentul prezentat de Protecţia Consumatorului sunt evidenţiate, alături de mojiciile în care se întrec marii comercianţi (Carrefour, Billa, Metro etc), abateri grave, de la lege, etică şi civilizaţie. Mai mai ales a unor producători de “produse de post”.
Iată realităţile documentului. Concluziile, la liber, aici sau/şi pe Facebook!

“Constantin Cerbulescu, preşedinte la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a dispus o serie de acţiuni de control în hypermarketuri şi mari lanţuri de magazine din Bucureşti, la care au participat şi reprezentanţi ai Direcţiei Regionale de Metrologie Legală Bucureşti (DRML).

Scopul controlului a fost acela de a verifica modul de apărare a interesului economic al consumatorilor prin legalitatea funcţionării mijlocelor de măsura utilizate (cântare). Cu această ocazie s-au mai verificat calitatea, etichetarea şi publicitatea produselor alimentare existente la comercializare. Au fost efectuate 20 de acţiuni de control la puncte de lucru aparţinând: Real, Kaufland, Mega Image, Billa,  Gima, Rewe, Cora, Auchan, Carrefour”.

  • Cozonac de post făcut cu zer praf, nepotriviri la gramaj şi etichete cu informaţii false. Acestea sunt doar câteva abateri din cele descoperite de Protecţia Consumatorului în hypermarketurile din Capitală.    Citiți mai departe pe verticalnews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .