.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Liderul UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, declară că maghiarii pot aprecia statul român pe baza politicilor pe care le are în favoarea comunităţii, iar dacă autorităţile încearcă să îi forţeze să iubească statul acest lucru se numeşte “viol”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Referindu-se la faptul că într-un an electoral cum este acesta discursurile naţionaliste se vor înmulţi, preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că dacă autorităţile încearcă să îi oblige pe maghiari să iubească statul român cu forţa acest lucru se numeşte “viol”.

“Din păcate, se poate observa faptul că, intrând într-un an electoral, vom avea foarte multe discuţii pe tema etnică. Unii vor dori să folosească din nou cartea etnică în campania electorală. În acest context, dati-mi voie să citez pe cineva, un poet român, care a spus că iubirea cu forţa se numeşte «viol». Acest lucru pot să-l spun şi eu. Dacă autorităţile din România încearcă să ne oblige să iubim statul cu forţa, se numeşte asta înseamnă «viol»”, a spus Antal.

Potrivit acestuia, autorităţile trebuie, mai degrabă, să facă în aşa fel încât maghiarii să aprecieze statul pe baza politicilor pe care le face în favoarea comunităţii.

Sursa:  Gandul

Comentariu RoStirea:  Cum se poate numi faptul ca un astfel de primar este platit de contribuabilii romani sau de alte nationalitati, iar acestia sunt obligati sa auda astfel de exprimari scoase din “putul gandirii” unui demnitar public?

Azi la coalitia de guvernare a statului roman  sunt cumva politicienii de etnie  coreeana sau japoneza?

De 21 de ani neantrerupt, care formatiune intemeiata pe criterii etnice, a sustinut toate guvernele, indiferent de culoare politica sau orientare ideologica.
Aceasta “convietuire” cu oricine si in orice conditii cum se numeste in limbajul colorat al domnului primar de Sf. Gheoarghe,  ii spunem domnului pe limba materna:   Magyar sluts.

Romanii de etnie maghiara traiesc si au relatii civilizate cu romanii, dar politicienii atata spiritele frecvent pentru a-si justifica prezenta in fruntea unor asociatii sau coalitii, dar mai ales pentru a-si “cladi” afaceri si interese pe care le pot “gestiona” cel mai eficient doar daca sunt la guvernare.

 

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .