.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fiecare se simte singur atunci cand sta in pat din cand in cand. Poate ca nu ai un partener, poate ca el sau ea te impinge deoparte, spunand ca picioarele tale sunt prea calde sau prea reci. Si apoi indoi patura in doua sau folosesti o perna suplimentara pentru a o imbratisa in locul partenerului. Dar, ca in cazul oricarui alt lucru din lume, japonezii au venit cu o solutie.

Perne si fete de perna Dakimakura

Copiii japonezi au crescut familiarizati cu pernele de dormit mai mari de-a lungul anilor, pe care le folosesc ca un substitut pentru ursuletii de plus. Acestea le dau un sentiment de siguranta. Expresia dakimakura inseamna literalmente perna pe care sa o imbratisezi.

Datorita diferitelor modele de perna, ele au devenit extrem de populare printre iubitorii de filme de animatie. In anii ’90, vanzatorii japonezi au descoperit o nisa care vinde si care a devenit o adevarata mina de aur de atunci. Ei au inceput sa vanda fete de perna dakimakura cu imprimeuri ale unor eroi celebri si nu atat de celebri din seriale TV de animatie, filme si jocuri, precum si cu actori si actrite.

Astazi, pernele dakimakura sunt vandute in masuri standard si au imprimate personaje in diferite dimensiuni. Principalul grup tinta pentru fetele de perna dakimakura sunt tinerii sub 30 de ani si, prin urmare, eroii sunt prezentati in pozitii corespunzatoare. In timp ce majoritatea dintre ei sunt imbracati in uniforme scolare, halate de noapte sau pijamale, cele mai cautate sunt, desigur, cele in lenjerie de corp sau nud. Principiul este “daca se culca cu tine trebuie sa fie imbracati adecvat”.

Sotiile dakimakura

Unele persoane singure sunt atat de atasate de pernele lor dakimakura incat le numesc neveste. Mai mult in gluma, dar unii sunt destul de seriosi. Un iubitor coreean al personajului Testaross Face dintr-un anumit serial de animatie s-a casatorit cu perna sa dakimakura, acesta fiind filmat in parcul de distractii si la restaurantul la care si-a dus sotia.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .