.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Rapoartele informative ale serviciilor sunt mai mult decat alarmante in acest sens, scrie Național. Pentru ca, dupa cum sustin inclusiv surse din cadrul Palatul Cotroceni, s-ar cunoaste foarte bine, in urma informarilor primite, ca deja ambasadorii anumitor tari si, mai ales, influente grupari de lobby deja le recomanda fatis marilor companii straini sa se opreasca pana la Sibiu, cel mult la Brasov cu programarea unor noi investitii !

 

Conform sursei citate, membrii Consiliului Superior de Aparare a Tarii cunosc foarte bine aceasta problema. Se incearca, tot mai fatis, crearea unei „oaze economice” infloritoare in Ardeal, care sa devina un magnet pentru toti investitorii straini.

Serviciile secrete romanesti sunt pur si simplu tinute in sah de lupta fratricida declansata si atent intretinuta. Ca si de incertitudinea care persisita la nivelul conducerii acestor structuri, intrucat nu se stie inca daca „marea schimbare” chiar va avea loc sau daca, din contra, se va merge pana la capatul mandatului prezidential pe ideea unei continuitati la comanda.

 

UDMR joacă un rol important în virtutea alegerilor parlamentare din decembrie. Principalele obiective pe care le vizeaza de aceasta data sunt institutiile care un un cuvant de spus in coordonarea economiei si atragerea investitiilor, și nu portofoliile ministeriale.

Pe scurt, informarile incendiare ale structurilor se refera atat la „cumpararea”, bucata cu bucata, a unor suprafete imense de terenuri, dar mai ales la polarizarea investitiilor straine doar in acest areal transilvanean. Unul catre care vor fi pur si simplu „deturnati” marii investitori straini, carora deja li se recomanda, atat de catre diplomati straini, dar mai ales de catre importante firme de consultanta sa se concentreze pe orase precum Sibiu, Cluj, Targu Mures sau Oradea.

Trebuie menționat și faptul că unii conducatori ai tarii au recunoscut, fie si cu jumatate de gura, ca au avut practic „interzis” la construirea unei autostrazi care sa lege Nordul de Sud, tocmai pentru a ingreuna accesul unor mari investitii si in alte zone. Si cum infrastructura rutiera se dezvolta excesiv doar in Transilvania, toate aceste presiuni straine sunt considerate deloc intamplatoare.

Iar pentru ca alerta dintr-un CSAT inca amortit sa fie si mai ingrijoratoare, structurile romanesti monitorizeaza cum firmele „paravan” ale FSB-ului rusesc cumpara in nestire tot ce le pica in mana, facand investitii masive. Doar in Transilvania, bineinteles. Si acesta este doar inceputul. Intrucat experti in contraspionaj aproape ca ar baga mana in foc ca, in curand, reteaua „sorosista” a societatii civile si inalti functionari ai Comisiei Europene deopotriva vor declansa un adevarat tambalau privind necesitatea crearii unor euro-regiuni economice, care sa cuprinda zone stabile financiar, care apartin unor tari vecine.

sursa si foto:  http://m.stireazilei.com/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .