.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea consideră că “era rău” să fi rămas ministru, întrucât devenise “ţinta principală” a atacurilor, ea menţionând că, şi dacă nu s-ar fi ajuns la decizia de retragere a tuturor miniştrilor PDL, hotărârea sa de a nu face parte din Cabinetul Ungureanu era luată, informează Mediafax.

Întrebată, la B1 TV, dacă era bine sau rău să fi rămas în funcţia de ministru, Udrea a răspuns că “era rău”, pentru că devenise deja ţinta principală a atacurilor opoziţiei.

“A fi ţintă principală, a fi atacată în permanenţă era o mare vulnerabilitate şi o erodare puternică, la care nu mai aveam cum să fac faţă. Nu poţi în fiecare zi, de dimineaţă până seară, să vezi pe televizor acelaşi lucru, tot felul de manipulări … Şi atunci şi pentru mine decizia de a nu face parte din actualul guvern era una care trebuia luată de urgenţă, plus că, indiferent dacă se ajungea la această formulă – care, după mine, este cea mai bună, şi anume toată echipa lui Emil Boc se retrage odată cu el şi vin alţi miniştri în locul nostru – chiar dacă nu s-ar fi ajuns la această decizie, hotărârea mea era luată de a nu face parte din Guvernul Ungureanu, pentru a nu-i crea o sensibilitate de la început, pentru a nu da posibilitatea opoziţiei lui Voiculescu să atace noul guvern prin simplul fapt că în acest guvern s-ar fi aflat Elena Udrea”, a spus ea.

Udrea a adăugat că, şi din calculul său politic, dar şi din perspectiva proiectului care trebuia să fie noul guvern, a considerat că este bine să nu facă parte din acest Cabinet.

“Totul s-a întâmplat în câteva zile (…) Deciziile au fost luate de luni până marţi”, a spus Udrea.

Totodată, Elena Udrea a declarat că era nevoie de un guvern popular şi a susţinut că acest lucru se va vedea şi în sondaje.

Sursa si foto: Gandul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .