.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Diverse organizaţii se străduiesc să-i aducă înapoi, în ţară, pe tinerii plecaţi la studii în străinătate. În acelaşi timp, din ce în ce mai mulţi români îşi caută un loc de muncă peste hotare, unde pot avea un trai decent. Grupul EDUCATIVA a lansat, pe 21 decembrie, proiectul REVIRO, care urmăreşte repatrierea tinerilor români cu experienţe internaţionale relevante (academice şi/sau profesionale). Misiunea REVIRO este susţinerea în planul serviciilor de carieră a tinerilor profesionişti români care doresc o dezvoltare profesională în România, punând în valoare experienţele internaţionale acumulate. „Viziunea noastră este să aducem o contribuţie la dezvoltarea societăţii şi economiei româneşti, prin facilitarea repatrierii tinerilor cu potenţial care au studiat în străinătate”, explică Alexandru Ghiţă, preşedintele Grupului EDUCATIVA.

Pe studenţii şi absolvenţii din străinătate, REVIRO îi va ajuta cu informaţii comprehensive despre piaţa de muncă din România şi cu identificarea joburilor şi proiectelor ce pot să pună în va­loare potenţialul lor profesional. În acelaşi timp, companiile cu interes şi capacitate de a integra absolvenţi de studii în străinatate vor fi ajutate de REVIRO să-i identifice pe cei interesaţi de oportunităţile oferite şi să-i evalueze, precum şi să facă faţă cu succes provocărilor asociate procesului de integrare.

Sursa: Jurnalul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .