.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

2a678gh1Dezastrul din spitale provocat de dezinfectanții diluați urmează să scoată la lumina o imensă tragedie – un număr necunoscut, dar sigur mare de oameni au fost îmbolnăviți și parte din ei chiar uciși de șederea la tratament în spital. Nu are cum să nu fie un număr mare de victime, e o problema întinsă la scară naționala și care durează de câțiva ani buni. Și dacă ne întrebăm cum a fost posibil ca lucrurile să se întâmple la o scară așa mare, încât să afecteze toată țara, iar reacțiile autorităților, specialiștilor și ale publicului să fie așa neverosimil de slabe în sensul rezolvarii problemei, un posibil răspuns e că societatea românească a fost o lungă perioadă de timp într-o situație oarecum asemănătoare, în perioada comunista, care situații de atunci au generat-o pe cea prezentă.

Atunci era blocată de partid orice reacție normală, de data asta, într-o situație similară, oamenii reacționează exact așa cum li s-a impus în trecutul comunist, așadar cum, până la urmă, au fost obisnuiți să o facă. Atunci am avut de-a face cu anularea conștiinței personale și a bunului simt în gândire de către autoritățile comuniste, care au luat măsurile tipice impuse de felul de funcționare a statului comunist – interzisă orice informație pentru public dar și pentru specialiști, interzisă orice discuție despre problemă, apoi blocată orice intenție de rezolvare reală a problemei, așteptându-se probabil să treacă dezastrul de la sine, fără nici o grijă din partea autorităților că oamenii mor din cauza asta.

Cea mai cunoscută epidemie răspândită prin lipsa de acțiune a statului comunist, care a interzis informarea publică, la care a adăugat apoi și blocarea oricărei reacții eficiente a cadrelor medicale, a fost epidemia de SIDA din a doua jumătate a anilor ‘80. Cum era considerată o boală a capitalismului decadent, era imposibil ca cei de la conducerea Partidului comunist să accepte public faptul că și la noi în țară aveam cazuri de SIDA care puteau produce o adevarată epidemie. Care epidemie, la scurt timp s-a și declanșat… În deplină cunoștință de cauză, autoritățile comuniste au lăsat sângele recoltat să nu fie testat pentru SIDA și apoi să fie folosit pentru transfuzii în special la copii, dar nu numai, care au luat boala și, în mare parte, au murit. Care a fost dimensiunea dezastrului? Jumătate din toate cazurile de copii bolnavi de SIDA din Europa erau la noi în țară!!! O tragedie greu de imaginat pentru orice minte sănătoasă. Și totul s-a întamplat din cauza autorităților comuniste care nu au vrut să anunțe pericolul și au interzis luarea oricărei măsuri pentru limitarea, măcar, a epidemiei. O gigantescă tragedie produsă în deplină cunoștință de cauză de puterea comunistă.

sursa si foto:  http://inliniedreapta.net/

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .