.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Proiectul bugetului Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional pe anul 2012 este de 712 milioane lei (96,19% sursa din bugetul de stat şi 3,81% venituri proprii), aproximativ acelaşi cu bugetul anului 2011.
Astfel, avem de a face cu un buget de austeritate severă, chiar de “eutanasiere a culturii române”, aşa cum s-a afirmat în cadrul dezbaterilor de la comisia de cultură asupra bugetului de luni, 5 decembrie.
Ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional, domnul Hunor Kelemen, a afirmat că, deşi bugetul este mic, va continua derularea proiectelor mari în infrastructură, precum restaurarea Palatului Culturii din Iaşi, reconstruirea Teatrului  Naţional Bucureşti, renovarea Operei Naţionale din Bucureşti a sediului Muzeului Enescu – Palatul Cantacuzino – şi a Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Vor fi alocate 55 milioane lei Programului Naţional de Restaurare, însemnând restaurarea a 55 de monumente istorice şi, de asemenea, vor continua programele de amenajare muzeistică (30 milioane lei). Instituţiile aflate în subordinea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional vor avea aceleaşi bugete ca şi acelea de anul trecut. Un alt obiectiv prioritar este cel privind derularea Programului Naţional Multianual de Cercetare Arheologică, gestionat de Muzeul de Istorie al Transilivaniei. Ministrul Kelemen Hunor a adăugat că va cere pe parcursul anului următor rectificarea actualului buget în sensul creşterii sumelor pentru investiţii în obiectivele culturale naţionale, dar că actualul buget, deşi unul de criză, va asigura funcţionarea curentă şi finanţarea minimă a investiţiilor în infrastructura culturală.
Sectorul cultural din România este compus în mod convenţional din câteva domenii mari.
Domeniul patrimoniului este alcătuit din patrimonial material şi patrimonial immaterial. Primul conţine, la rândul său patrimonial mobil şi patrimonial imobil.

Citeşte tot articolul pe  Necenzurat

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .