.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

masonerie_25636Sa vorbim despre masoneria din Romania pentru a intelege tot romanul DE CE exista atata suferinta si deznadejde in tara aceasta.Sa vorbim de masoneria din ROMANIA pentru a intelege unde este BOALA si sursa putregaiului care a invadat acest popor.

Sa vorbim despre masoneria din Romania si despre cum si-au infiltrat ei „oamenii” (instrumentele,cozile de topor) in toate locurile strategice de interes national..Un stat se distruge din interior,distrugand : Istoria,Economia,Cultura,Educatia,Sanatatea,Ordinea(politica,armata),familia,credinta,religia…respectiv IDENTITATEA acelui POPOR! In secolul nostru ,o tara o cuceresti nu cu arme ci prin inteligenta,atacand din interior baza si identitatea acelui stat..prin Coruptie si racoland din interiorul acelui stat oameni santajabili si manipulabili,vanitosi=tradatori ! In continuare ii vom expune pe acestia:

Situatia din 2004,cand masoneria a pus mana pe toate institutiile statului,in vremea lui Iliescu,marioneta lor,jidan-tigan bolsevic,si papusica lui,”bombonel”,care au cedat jidanilor,masonii sionsti,tot ce se putea mai bun in tara asta.

Nastase,tiganul santajabil,”a hotarat”(nu el bineinteles) ca masoneria sa fie considerata o asociatie de utilitate publica finantata de bugetul statului,din BANII DUMNEAVOASTRA!

SANATATE:

In ciuda secretomaniei care insoteste activitatea masonilor,exista informatii certe ca acestia sunt puternic reprezentati si la varful sistemului sanitar.Numai in Senatul Universitatii de Medicina ,sunt 12 masoni,iar dintre sefii de spitale,majoritatea fac parte dintr-o loja sau alta: Eugen Pascal Ciofu,Ovidu Bajenaru,Petru Calistru,Leon Zagreanu,Eugen Bratucu(director la Caritas),Sorin Simion(director al Spitalului Colentina), Mihai Coculescu,Laurentiu Mircea Popescu (zis „don Lorenzo”,senator PSD si rector).In randul medicilor,celebru este cazul doctorului Irinel Popescu(gradul 33).Si tot medic mason este si doctorul Alexandru Ciocilteu.

Mason renumit (din tagma medicilor) este si Constantin Balaceanu-Stolnici (presedintele Jokey Clubului Roman).Chiar si de-a dreapta fostului premier Nastase avem un medic mason de rang inalt:doctor-consilier Dan Georgescu,fost secretar de stat in „guvernul Dascalescu” si fost membru CC al PCR.

in DIPLOMATIE:

-Dumitru Prunariu,ambasadorul Romaniei la Moscova.Conform revistei „Forum masonic”,Prunariu este „Cavaler Templier,grad pe care l-a dobandit in Florida,SUA”.Primul si pana acum singurul roman care a zburat in spatiu ,detine functia de „Grand King in Marele Capital de Masoni ai Arcului Regal din Romania”,avand „gradul 32 in Ritul Scotian” si fiind „Maestru Venerabil al Respectabilei Loji „Roza Vanturilor” din Orientul Bucuresti”.

-Generalul Virgil Ardelean (Quattuor Coronati),seful Directiei de Informatii si protectie Informativa (fosta UM 0962,fost „Doi si un sfert”)

-Colonelul Olimpian Ungherea ( Quattuor Coronati),fost consilier al PDSR si autor al celebrei carti „Clubul Cocosatilor”, o parabola despre masonii din PDSR/PSD care au condus si conduc ,din umbra,Romania.

-Generalul Gheorghe Carp,fost consilier al lui Ion Iliescu ,sef de directie in MAI.

Cel mai renumit cadru militar activ si totodata mason ,pare a fi Generalul Mihail Popescu,seful Statului Major General si ,practic,seful armatei romane.Insusi unul dintre arhitectii sefi ai Masoneriei Romane,maiorul Viorel Danacu,provine de la Interne.Aceeasi „pepiniera” l-a dat Masoneriei pe colonelul Florentin Calapod ,fost sef la UM „Doi si un sfert”.La inmormantarea caruia se zice ca au fost mai multi masoni decat cruci si gropi in cimitir.

in SERVICII SECRETE

La SRI ii intalnim ca masoni pe urmatorii generali (fosti securisti tortionari): Ovidiu Soare (seful diviziei de aparare a Constitutiei ,culmea..) Victor Marcu,Aurel Rogojan ( toti 3 fosti ofiteri de securitate,cu functii-cheie in DSS,inainte de ’89) si Vasile Iancu( fost sef de contra-informatii in spionajul lui Ceausescu,fost numar 2 in SRI-ul lui Timofte).Directorul SRI,care pana ieri infiera masoneria,se spune ca ar fi fost recent initiat in Loja condusa de Stefan Misu (inregimentat in PUR-ul lui Dan Voiculescu unde raspunde de Departamentul pentru Integrare Europeana.

in AFACERI:

In randul oamenilor de afaceri si al bancherilor exista „batalioane” de masoni.Cativa dintre ei detin functii sau au legaturi speciale la Presedintia Romaniei sau la Guvern.Printre acestia: Ovidiu Tender,Sorin Tesu,Alexandru Bittner,evrei sionisti care se simt ca acasa la Palatele Cotroceni si Victoria.

Alex Bittner,everu sionist,spion Mossad (poza)

Din Masonerie fac parte si urmatorii: Viorel Hrebenciuc ( deputat si „eminenta cenusie” a PSD); Ioan Talpes (fost vicepresedinte ,numarul doi la Palatul Victoria ,fost numar doi la Palatul Cotroceni).

MINISTRII:

Razvan Teodorescu,Gabriel Oprea,Eugen Bejenariu si cel mai mare tradator , Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei este membru in Comitetul Executiv al Comisiei Trilaterale,organizatie pur masonica.

Marea Loja a ministrului Chirovici

Marea Loja Nationala din Romania (MLNR),condusa de fostul ziarist Eugen Ovidiu Chirovici (ministru in cabinetul Nastase) „binecuvantata” de guvern cu toate drepturile care se cuvin unei asociatii „de utilitate publica”. „Cupola” este intregita de un Suprem Consiliu al Ritului Scotian Antic si Acceptat Regular ,cu Costel Iancu,Suveran Mare Comandor.

Loja franco-maghiarului Szakvary

In paralel cu MLNR,mai exista si Marea Loja Unita din Romania (MLUR),iregulara si nerecunoscuta.Aceasta il are in frunte pe profesorul Nicoara din Cluj,ca Mare Maestru.De asemenea ,dispune de un Suprem Consiliu ,condus de Andre Szakvary(cetatean francez de origine maghiara) ca Mare Comandor.

Masoneria Kaki

In afara de MLNR-ul lui Chirovici,mai exista o grupare a „masonilor disidenti”,reuniti in jurul ” venerabilului” Mare Maestru Nicu Filip si condusa de un maior din Ministerul de Interne ,Viorel Danacu.Este supranumita Masoneria KAKI,in contrast evident cu adevarata masonerie,cea albastra.Cei mai multi adepti ai Masoneriei KAKI sunt ofiteri din armata ,politie si servici secrete,unii provenind din fosta Securitate.Masoneria KAKI este formata din 28 de Loji in toata tara si 7 Loji in Capitala ( Orientul Bucuresti).Lista Masonilor ce fac parte din Masoneria KAKI (doar o parte): Ioan Rus (ofter activ in SIE), Mircea Dogaru (colonel in rezerva ,doctor in istorie), Florin Mihalache (DIPI/STS), Traian Dragusanu,Constantin Dinculescu,Sebastian Telbitz,Constantin Mandru Macostrai,Daniel Serghi,Mircea Tanase,Antonio Iervolino,Eugen Zubcov,Dan Enescu,Gheorghe Cirhoc,Ovidiu Drimba(istoric si prof. Universitar),Constantin Maxilimian,Ioan Pecsi,Claudio Teseo.

Apartenenta acestor nume la diverse Loji a fost confirmata din mai multe surse din interiorul Masoneriei.Printre acestia se afla si un mason cu rang inalt important,care a declarat: „Am sub mine ori deasupra mea multi frati masoni sefi de spitale ori cu grade si functii importante in armata,in serviciile secrete si membri marcanti din toate partidele politice importante”.

Dar nici democrat-liberalii lui Basescu nu sunt in afara masoneriei…

– Vladimir tismaneanu,alt evreu,fiul unor evrei marxisti.El este pus de Traian Basescu sa ancheteze daca au existat sau nu crime in comunism.Cu alte cuvinte a fost pus lupul paznic la oi,caci „ce se naste din pisica,soareci mananca”.

CINE ESTE INSA TRAIAN BASESCU?

Este alt evreu care-si ascunde identitatea sa etnica,fiind sluga servila a sionistilor ,promotor al intereselor evreiesti in Romania si in lume,chiar in dauna intereselor romanesti.Ofiter de Securitate pe timpul lui Ceausescu,pe cand comanda cel mai mare petrolier romanesc ,protejat de Flota a 6-a a SUA,alimenta cu petrolierul sau Armata de Sud a Israelului,care invadase sudull Libanului.
Este acolitul CIA ,dar si a SOROS & Comp.In 1981 era informator al Securitatii,ca apoi,in 1984 sa devina informator in reteaua „Centrului de Informatii Externe” al Securitatii in subordinea col. Silvian Ionescu in cadrul Directiei I.IN 1987 este numit sef al Agentiei Economice NAVROM din Anvers,Belgia,sub directa coordonare a aceluiasi Silvian Ionescu.Odata cu lovitura de stat din decembrie 1989,se alatura evreului Petru Roman,mai intai in FSN,apoi in PD – primul partid evreiesc din Romania – condus de evrei clandestini ( evrei cu nume romanizate/schimbate).Odata ce a avansat politic,s-a implicat tot mai mult si in afaceri.Inceputul a fost vanzarea pe nimic a flotei Romaniei catre unii prieteni evrei mascati in spatele unor firme norvegiene.In Regidtrului Comertului Constanta,familia Basescu apare cu 8 firme,Traian Basescu fiind actionarul principal:

1. SC PROD CROS SR (infiintata in 1994 ;asociati MARIA BASESCU 20%,Mircea Basescu 41% si Anca Luciana Ivascu 39 %)- fabrica de inghetata.Firma a achizitionat in 1994 fabrica de inghetata printr-un credit extern luat prin Banca Agricola,credit pe care nu l-a returnat in totalitate ,restantele de plata fiind ulterior preluate la datoria de stat.Inghetata se numeste ELION.

2. SC AMC CROS SRL (infiintata in 1994;aceeasi asociatie acelasi sediu) – produce lactate si branzeturi;

3. SC STAR SEA CO ( infiintata in 1991);

4. SC STAR MARINE SRL ( infiintata in 1992)- produce inghetata;

5. SC TRITON COMPANY SRL ( 1994-asociati Traian Basescu,Paul Branza,Dorel Popa,Dumitru Ionescu)- obiectiv activ-reparatii navale

6. SC ICE AGE SRL- detinuta integral de Raluca Basescu mare sediul in Zona libera Constanta Sud si se ocupa cu manipulari de bunuri;

7. SC MIRAL AND CROSS SHIPS SUPPLY SRL- 2001

8. SC MB CONSULT COMPANY – 2002 – consultanta in afaceri

Ca primar a capitalei a demolat chioscurile micilor afaceristi.Motivatia: Sumele foarte mari primite de Traian Basescu pentru campania electorala din 2000 de la doua mari firme: CAREFOUR si BILLA.Tot el a fost actionar al firmei SC STIROM SA PRAHOVA ,ce a avut un ril important la falimentarea bancii Credit Bank.De falimentul Credit Bank se leaga numele mai multor lideri PSD ,in frunte cu evreul Radu Berceanu(Bercovici), Petre Partal,Adrian Videanu etc..A acordat fara licitatie lucrari de modernizare si asfaltare a drumurilor ,exclusiv catorva firme apropiate lui, a inchiriat 648 de WC-uri ecologice a caror intretinere costa 7 miliarde lei lunar.Prin libanezii”crestini” Nassar si Ghadban ,agenti ai Mossadului, intra in colaborare-indirecta- cu celebrul servici secret al Israelului. E implicat alaturi de evreul Victor Babiuc la preluarea Fabricii de Zahar „Bod” de la Brasov,de catre oameni ai PD-ului.

In septembrie 2005,ca presedinte al Romaniei,pleaca in SUA,intr-o vizita organizata de evreul Razvan Ungureanu.Acolo are intalniri cu toate marile organizatii evreiesti mondiale,afiliate miscarii sioniste: Anti-Defamation League,American Jewish Committee,B’nai B’rith International,World Jewish Congress etc..

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Ți-a plăcut articolul? Distribuie și prietenilor tăi !

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .