.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul de interne, Traian Igas, a coborat vitejeste, miercuri seara, in mijlocul ultimilor protestatari din Piata Universitatii. Foarte spontan, a dat nas in nas cu un revolutionar distrus, ramas fara privilegii si cu patru copii. Igas l-a invitat la minister “sa discute problema”, aplicand astfel noua directiva de partid, care obliga la un dialog cat mai intens cu societatea. Scena, cam artificiala, este inca un semnal ca Guvernul Boc pare dispus la orice compromis pentru a se salva. Premierul se agata in mod evident de putere, desi argumentul rational ar trebui sa-l oblige, in urmatoarele saptamani, la o demisie responsabila, singura cale de a evita o catastrofa la alegerile din noiembrie.  

N-ar fi exclus ca Guvernul sa le dea inapoi  “revolutionarilor” o parte din privilegiile taiate in noiembrie anul trecut. Exista informatii ca se poarta negocieri in acest sens. E vorba in principal de asa numita indemnizatie de revolutionar, care putea ajunge pana la 20 de miloane pentru statul degeaba pe banii nostri. Guvernul ajunsese sa cheltuiasca peste 100 de milioane de euro anual cu 17.000 de insi intitulati revolutionari, multi dintre ei impostori sadea. Din 2004 incoace, cand erau vreo 4000, numarul lor s-a marit in mod suspect de patru ori. Cum sa nu iasa in strada cand statul ii trimite la munca dupa ani de concediu subventionat din taxele si impozitele celor care muncesc?

Citește mai departe pe Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .