.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Camera Deputaţilor va dezbate, luni, moţiunea simplă intitulată ‘Panglicile doamnei ministru Boagiu’, iniţiată de către deputaţii Opoziţiei împotriva ministrului Transporturilor, Anca Boagiu.

 Moţiunea simplă fost depusă pe data de 15 noiembrie a.c. în plenul Camerei de vice-liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu.

Semnatarii documentului acuză lipsa de performanţă a miniştrilor PDL la conducerea Ministerului Transporturilor şi cer explicaţii în legătură cu licitaţii contestate şi deficitul de autostrăzi, situaţia ‘îngrijorătoare’ a transportului feroviar, gestionarea ‘defectuoasă’ a transportului aerian, lipsa unei strategii coerente pentru absorbţia fondurilor europene, ‘risipa’ banului public în mijlocul crizei pentru lucrări de infrastructură.

Opoziţia afirmă în moţiune că nu cere ‘neapărat’ demisia ministrului Transporturilor, ‘care a instituit o nouă practică, mai exact tăieri de panglici la deschiderea şantierelor pentru începerea lucrărilor, pentru că de autostrăzi şi drumuri finalizate nu poate fi vorba’, ci explicaţii cu privire la toate subiectele pe care le aduc în dezbatere în text.

Deputaţii Opoziţiei spun, de asemenea, că nu vor neapărat demisia ministrului ‘pentru că, în cazul în care ar avea loc un asemenea gest, lucru greu de crezut în condiţiile reperelor morale care ghidează politica PDL de astăzi’, cu siguranţă ar fi numit un alt membru PDL în fruntea MTI, ‘animat de alte reglări de conturi în sânul partidului şi de alte exerciţii de putere şi de imagine’.

‘Am constatat că, de mai mult de un an, de când a preluat portofoliul Transporturilor şi Infrastructurii, activitatea doamnei ministru a excelat prin promisiuni, ameninţări şi exerciţii de imagine’, se arată în text.

Semnatarii moţiunii solicită clarificarea rapidă din partea ministrului Boagiu cu privire la măsurile interne luate în urma ‘neregulilor grave’ sesizate în desfăşurarea licitaţiei pentru atribuirea lucrărilor de finalizare a construcţiei autostrăzii Cernavodă-Medgidia consorţiului clasat pe locul şase din punctul de vedere al ofertei financiare, la un cost suplimentar de 120 de milioane de lei faţă de cel mai bun ofertant.

Moţiunea simplă ‘Panglicile doamnei ministru Boagiu’, depusă de opoziţie în plenul Camerei Deputaţilor, va fi dezbătută de către deputaţi luni, la ora 16:00, urmând ca marţi, la 11:00, documentul să intre la votul final.


Potrivit Regulamentului Camerei, pentru a fi adoptată moţiunea simplă trebuie să întrunească voturile majorităţii deputaţilor prezenţi.

Sursa: AGERPRES

Comentariu RoStirea: În ultimii ani s-au tot inaugurat  bucățele de autostrăzi, cu mare tam-tam. Rezultatul e aproape invizibil, dacă ne raportăm la miile de kilometri de autostradă care există în orice țară, membră UE.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .