.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Deputatii italieni au adoptat sambata pachetul de masuri economice solicitat de Uniunea Europeana pentru reducerea datoriei si impulsionarea economiei, dupa ce Senatul de la Roma il aprobase cu o zi inainte, transmite Reuters. Adoptarea planului face loc demisiei premierul Silvio Berlusconi, care ar putea fi anuntata sambata seara. Berlusconi, care a pierdut majoritatea in Parlament, a declarat ca va demisiona imediat dupa votarea legilor si ar putea fi inlocuit cu fostul comisar european Mario Monti. 

Analistii se asteapta ca Berlusconi sa-i inainteze demisia sa presedintelui Giorgio Napolitano sambata seara.

Masurile adoptate includ cresterea varstei de pensionare la 67 de ani pana in 2016, de la 65 de ani in prezent, facilitati fiscale pentru reducerea somajului in randul tinerilor si al femeilor, deduceri de taxe pentru revigorarea proiectelor de infrastructură care au ca efect cresterea economica, reducerea birocratiei si simplificarea procedurilor in instantele civile.

Reforma pietei muncii nu face parte din acest pachet, urmand a fi adoptata ulterior, dupa negocieri cu partenerii sociali.

In aceasta saptamina, pe fondul neincrederii cronice in capacitatea lui Berlusconi de a gestiona criza politica si economica, randamentul obligatiunilor italiene a atins un prag-record, socotit nesustenabil pentru functionarea tarii fara ajutor extern.

Berlusconi, care si-a pierdut majoritatea in Parlament, a anuntat ca va demisiona imediat dupa votarea legilor, iar presedintele Giorgio Napoletano cauta impreuna cu partidele solutii pentru desemnarea unui nou premier in fruntea unui guvern de uniune nationala. Mario Monti, fost comisar european, este vazut drept cel mai probabil inlocuitor al lui Silvio Berlusconi in fruntea guvernului.

Sursa: HOTNEWS

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .