.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

atilla-vaga-620x264Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) a luat act cu stupoare de numirea deputatului Attila Varga, membru al Uniunii Democrate Maghiare din România, în funcția de judecător la Curtea Constituțională.

Din păcate, din biografia profesională a lui Attila Varga lipsesc elemente foarte importante care l-ar putea recomanda pentru ocuparea unei funcții de judecător într-o instituție fundamentală a statului.

Attila Varga a lucrat ca jurist și profesor, fiind doctor în drept din 2006. Din 1990 Varga este deputat. Varga nu este magistrat și nu a judecat vreodată o speță. Ne întrebăm cum anume va putea Attila Varga să judece spețe foarte complexe în domeniul dreptului constituțional de vreme ce domnia sa nu a văzut o sală de judecată în ultimul sfert de secol și nu are cunoștințe elementare despre activitatea unui judecător?

Mai mult, deputatul Attila Varga nu s-a remarcat printr-o atitudine moderată și echilibrată în viața publică, fiind un adversar declarat al Constituției României, atacând în mod publiccaracterul de stat național al României. Deputatul Attila Varga s-a remarcat de-a lungul timpului și ca militant al separatismului pe criterii etnice, acțiuni ce contravin Constituției României. Considerăm așadar că acțiunile deputatului Attila Varga îl fac incompatibil cu funcția de judecător la Curtea Constituțională.

Dan Tanasă, președintele ADEC a declarat: „În România activează magistrați de etnie maghiară cu multă experiență în domeniu iar UDMR avea posibilitatea să numească un astfel de candidat pentru această funcție de mare demnitate și responsabilitate. Din păcate însă, UDMR a ales încă odată politicianismul în dauna profesionalismului”.

Numirea lui Attila Varga în funcția de judecător la Curtea Constituțională este cu atât mai ridicolă cu cât a doua zi după numirea acestuia doamna Livia Doina Stanciu, președintele Înaltei  Curţi  de  Casaţie  şi Justiţie, un magistrat cu o vastă experiență în magistratură, a fost numită și ea în funcția de judecător la Curtea Constituțională.

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .