.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Vom discuta luni despre suspendarea lui Traian Băsescu.” Dacă Ponta şi Antonescu ar fi zis „Vom discuta luni despre motivele pentru care Traian Băsescu trebuie suspendat.” îi luam în serios. Dar cînd cei doi sar la suspendare, ca motanii la ciucuraşi, în timp ce-l mai fugăresc şi pe Geoană, asta mă face să cred că ori nu-i prea duce mintea, ori îşi confundă ţintele. Pe Geoană îl pot da jos de la şefia Senatului – şi pentru asta Ponta şi Antonescu vor fi sprijiniţi şi de motanii de la putere. Dar pînă să-l suspende pe Băsescu, cei doi corifei ai USL n-au muniţie nici cît să-l facă să nu se ducă o zi la Cotroceni.

Un prieten îmi spunea, plin de speranţe, că poate Ponta şi Antonescu i-au convins pe unii dintre parlamentarii puterii să voteze pentru suspendarea lui Băsescu şi că din cauza asta îşi încordează muşchii.

Că pe la cîteva televiziuni subiectul acestei suspendări e discutat cu avînt, asta ţine de interesul subiectului. Dar ca ce chestie s-ar da parlamentarii puterii cu opoziţia pentru a-l suspenda pe Băsescu? Chiar şi pedeliştii care n-or mai fi avînd ochi să-l vadă pe Băsescu au atîta minte, dacă nu individual, măcar în grup, încît să-şi dea seama că dacă dau cu el de pămînt înainte de alegerile parlamentare n-au nimic de cîştigat. Căderea lui Băsescu ar însemna pentru alegători că nici partidele care l-au susţinut nu merită o soartă mai bună. Astfel că şi duşmanii cei mai turbaţi ai lui Băsescu din partea puterii îi vor lăsa cu mîna întinsă pe Ponta şi pe Antonescu.

Sursa originala: Realitatea net

Comentariu RoStirea: Adevar graiti maestre Cristian Teodorescu, chiar si dusmanii lui Basescu de aceasta data vor cugeta inainte de a lua o hotarare.
Opozitia este reprezentata tot de aceiasi oameni politici (ca si consistenta) de 21 de ani, puterea de asemenea, ne-am dori ca atat pe bancile puterii cat si pe ale opozitiei sa mai intilnim si OAMENI de BUN SIMT, chiar daca imbraca haina politicianului.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .