.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

„Invitaţia premierului Ungureanu se confirmă nesinceră şi cinică”

Mai multe persoane s-au strâns ieri în faţa Ministerului Mediului, pentru a protesta împotriva proiectului Roşia Montană cu bannere şi pancarte, instituind în mod simbolic carantina în „instituţia afectată de corupţie”. Mesajul lor spune că „inspectorii de sănătate civică” doresc „izolarea focarului” din clădirea Ministerului Mediului, în semn de protest faţă de atitudinea părtinitoare a ministrului Lazslo Borbely şi a secretarului de stat Marin Anton.

Pe lângă mesajele de indignare purtate de protestatari, aceştia s-au legat şi cu lanţuri între ei. Evident, activitatea manifestanţilor a fost întreruptă brusc de Jandarmerie, care a fost solicitată de unitatea specială de pază a Ministerului Mediului. Potrivit reprezentanţilor ministerului, protestatarii au fost somaţi să părăsească locul şi s-au iniţiat negocieri cu aceştia, punându-li-se în vedere că blocau accesul în clădire.

Întâmpinaţi de refuzul categoric al protestatarilor, unitatea de pază a cerut întăriri, personalul ministerial nefăcând faţă numărului mare de persoane aflat în faţa clădirii, mai exact, şase oameni. Prompt, o dubă plină de jandarmi a sosit în faţa clădirii, încercuind elementul care disturba liniştea şi activitatea instituţiei ministeriale, începând să ridice protestatarii, care, în semn de rezistenţă nonviolentă, s-au lăsat la pământ. Au urmat binecunoscutele avertismente de evacuare a zonei, după care s-a trecut la întroducerea forţată a manifestanţilor în dubă şi transportarea lor la secţia de Poliţie aferentă sectorului.

Acolo au fost demarate procedurile legale, protestatarii fiind sancţionaţi cu amenzi de câte o mie de lei fiecare, precizează autorităţile. Însă, aflată la faţa locului, o protestatară spune că „a fost folosită forţa într-un mod absolut aberant, femeile au fost târâte pe jos, iar unii dintre protestatari au fost loviţi, fiind încărcaţi în dubă abuziv. Ma­nifestanţii au fost ridicaţi cu Constituţia în mână, din care citeau disperaţi jandarmilor articolele care le legitimau prezenţa şi libera exprimare”.

Mai mult, una dintre fetele care protestau a fost rănită la mâna stângă, însă nici purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti şi nici şeful dispozitivului special de pază al Mi­nisterului Mediului nu-şi aduc aminte să fi fost înştiinţaţi de existenta vreunui rănit sau să fi văzut vreunul în urma intervenţiei. După ce au fost amendaţi şi lăsaţi să plece, protestatarii s-au întors în faţa Ministerului Mediului, de data aceasta beneficiind de prezenţa ciumpalacilor din Piaţa Universităţii, care s-au mobilizat în ajutorul celor deja prezenţi.

Scena s-a repetat şi de data aceasta, iar din spusele celor prezenţi, jandarmii nu s-au mai obosit nici să se prezinte sau să legitimeze protestatarii la faţa locului, băgându-i pe toţi în dubă, la grămadă, unii peste alţii. Claudiu Crăciun, aflat printre manifestanţi, a condamnat comportamentul violent al jandarmilor, acuzând că a fost supus la îmbrânceli şi lovituri fără rost, protestul fiind unul paşnic. De asemenea, prinţesa Brianna Caradja, şi ea prezentă la protest, a fost onorată cu acelaşi tratament din partea Jandarmeriei. Pentru a doua oară, manifestanţii erau duşi către o secţie de Poliţie, unde urmau să fie sancţionaţi contravenţional din nou.

Sursa si foto: Jurnalul national

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .