.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Jocul politic il cunoaste apropiata sefului de stat conservator Traian Basescu, la fel de bine ca dulapul ei de haine” scrie publicatia germana Die Welt, careia nu-i scapa aparitia pictorialului Elenei Udrea, in ultimul numar al revistei „Tabu”. Autorul articolului din publicatia germana crede ca „ministrul turismului romanesc sparge cu placere tabu-uri” si „calca in strachini”. Materialul e insotit de o fotogalerie cu diverse ipostaze, mai mult sau mai putin dezgolite, ale femeii la mana careia stau miliarde de euro bani publici.

In pictorialul „O lume a femeii tari” aparut in glossy-ul romanesc, Udrea ar apare ba in rochie de latex negru, mulata pe formele-i rotunde ca de Madonna, ba cu cizme inalte, care-i trec de genunchi.

Jurnalistul Thomas Roser considera ca Udrea si-a schimbat apartenenta politica si posturile, in ultimii ani, aproape  la fel de des ca si garderoba sa costisitoare. „Talentul de a calca in strachini o caracterizeaza pe femeia carierista, la fel ca si nevoia de a intra in obiectiv”. „Nu doar prin suspiciunea de abuz in post si coruptie a ajuns ea ca politiciana sa faca valuri in presa”,  continua autorul.

Acesta evoca doua gafe trecute ale politicienei romane: „A declarat ca Norvegia e membru al UE” si „le-a fericit pe femeile afectate de inundatii cu pantofi cu toc cui, pentru ca acestea <<sa se simta mai frumoase>>”.

„In cuprinsul revistei, jurista se mai pune in scena cu Eva Peron, Cleopatra, Jackie Kennedy si Margaret Thatcher” scrie Welt Online. Elena Udrea si-ar fi justificat aparitia mediatica in acest context foto, referindu-se la simbolica unor femei puternice care nu s-au multumit a fi „simple muncitoare”, ci „au schimbat politica in lume”.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .