.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

După ce au făcut lobby monedei euro, şeful Bilderberg şi cel al Consiliului pentru Relaţii Externe au ciocnit un pahar de şampanie cu guvernatorul BNR.

Au venit pe nevăzute, şi au plecat la fel! Vineri, reprezentanţii a două dintre cele mai influente instituţii internaţionale, intrau în clădirea BNR pe uşa rezervată celor care nu vor să fie văzuţi. Sâmbătă au părăsit Bucureştiul în aceeaşi discreţie. Preşedintele Grupului Bilderberg – Vicontele Etienne Davignon şi Richard Haas, şeful Consiliului pentru Relaţii Externe (Council of Foreign Relations – CFR), au fost scumpi la vedere pe toată perioada prezenţei lor în România. După conferinţă nu au ratat însă ocazia de a ciocni un pahar de şampanie cu o parte dintre invitaţi.

Dineul de după conferinţă a fost probabil o bună ocazie pentru a continua activitatea de „lobby” făcută monedei unice pe parcursul celor aproximativ două ore cât au durat discuţiile. „Proiectul Uniunii Europene este un proiect unic, şi dacă nu merge, va da un semnal foarte prost restului lumii”, a fost ideea de început şi totodată laitmotivul discursului ţinut de preşedintele Grupului Bilderberg.

„Naşul” UE şi al EURO

O poziţie uşor de înţeles pentru că, dincolo de calitatea de membru (din 1974) şi preşedinte (din 1999), al Grupului Bilderberg, Vicontele Davignon, este şi unul dintre arhitecţii Uniunii şi unul dintre „naşii” monedei unice. Este unul dintre oamenii care au participat la punerea în practică a “proiectului european”, fiind preşedintele Comisiei care în 1970 scotea Raportul Davignon – prin care s-au trasat liniile dezvoltării viitoarei Uniuni Europene.

Davignon a avut şi are conexiuni strânse la cele mai înalte niveluri: a fost primul preşedinte al Agenţiei internaţionale de energie, între 1974-1977, iar în 1981, a fost ales pentru 4 ani vice-preşedinte al Comisiei Europene. În prezent, Etienne Davignon deţine şi funcţia de preşedinte al CSR Europe, dar şi pe cea de preşedinte al GDF – Suez, precum şi numeroase alte funcţii în diferite companii şi instituţii internaţionale, pentru a căror enumerare nu ar ajunge o pagină de ziar.

Davignon este prin urmare o persoană foarte bine poziţionată în lumea celor care pun la cale destinele omenirii. La fel ca şi Richard Haas, care a venit la Bucureşti în calitate de preşedinte al Council of Foreign Relations – una dintre cele mai prestigioase şi mai influente organizaţii din lume. Haas este diplomat american care, înainte de a deveni preşedintele CFR, a fost şeful Direcţiei de Strategie din cadrul Departamentului de Stat al SUA, şi consilier al Secretarului de Stat Colin Powell. A fost de asemenea coordonator al politicilor pentru viitorul Afganistanului şi însărcinat special în procesul de pace din Irlanda de Nord.

Prin urmare, este o persoană a cărei opinie cu privire la viitorul Uniunii nu poate fi trecută cu vederea. Iar după părerea acestuia, Uniunea nu trebuie să fie o copie a Statelor Unite. „Nu cred în ideea unui Minister unic la nivel European. Nu vrem ca UE să fie un fel de Statele Unite”, a spus acesta, chiar dacă o astfel de formulă de organizare nu a fost exclusă de niciunul dintre cei doi invitaţi.

România, un nod pe harta globalizării

Interesantă este însă atenţia de care ţara noastră se bucură din partea unor astfel de „structuri de influenţă” extrem de puternice la nivel global. Şi asta pentru că România nu este la prima vizită de acest nivel. Personaje de calibrul şi cu notorietatea lui Davignon şi Haas au mai fost în România în urmă cu exact un an – mai precis între 15 şi 17 octombrie – anul trecut, când Bucureştiul a fost gazda întrunirii „aripii europene” a Comisiei Trilaterale.

“Proiectul Uniunii Europene este un proiect unic, şi dacă nu merge, va da un semnal foarte prost restului lumii.”

Stirea in original: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .