.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Astăzi propagandiştii băsişti, plătiţi sau voluntari, desfăşoară pe bloguri, site-uri, formuri şi comunităţi online, o campanie furibundă şi dezgustătoare, menită să creeze confuzie, dezinformare şi să atenueze nemulţumirea şi iritarea generală a populaţiei din România.

Unii dintre ei se declară făţiş susţinători ai puterii, dar alţii se deghizează în naţionalişti, legionari, sau ortodocşi practicanţi pentru a manipula pe cei care sunt adepţi sinceri ai acestor ideologii.

Am citit de azi dimineaţă o mulţime articole şi comentarii la articole de pe bloguri, în care se răspândesc tot felul de idei aberante şi mincinoase, care nu au alt scop decât să creeze diversiuni şi dezinformare.

Unii îl atacă pe Raed Arafat, spunând că el ar fi în spatele acestor mişcări de stradă, fiind sprijinit de opoziţie şi având intenţia să ajungă ministru şi să înceapă o carieră politică. Se face în acest sens o paralelă cu Klaus Johannis, ca vârf de lance al opoziţiei, sau cu Laszlo Tokes, ca agent catalizator pentru o lovitură de stat, similară cu cea din decembrie 1989.

Alţii speculează latura ortodoxiei şi apelează la sfaturile sfinţilor părinţi care ne îndeamnă să nu protestăm şi doar să nu rugăm, sau încearcă să creeze teamă şi panică spunând că, dacă lumea iese în stradă, va fi “vărsare de sânge”.

Mai există o categorie de diversionişti care îndeamnă la pasivitate, spunând că oricum nu se poate schimba nimic dacă ieşi în stradă şi că, “dacă îi schimbăm pe ăştia, cine vine în locul lor?”

Cea mai aiuristică şi aberantă teorie pe care am citit-o pe un blog, căruia nu-i dau numele, pentru că nu vreau să promovez aşa ceva, susţine că, nici mai mult nici mai puţin, aceste tulburări de stradă de la noi, au fost organizate de Rusia, fiind o replică a lui Putin la manifestaţiile pe care CIA le-ar fi organizat la Moscova, după alegerile parlamentare! Protestatarii ar fi fost manipulaţi şi instigaţi prin reţelele de socializare şi ar fi fost incitaţi inclusiv prin intermediul armelor psihotronice!  ÂCitește mai departe pe dantanasescu.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .