.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

harta_opt-692x360Sovieticii au muncit din greu, dupa raptul teritorial prin care ne-au luat Moldova de peste Prut (dar si alte tinuturi), sa ii rupa pe romanii moldoveni si din punct de vedere cultural de tara mama. Dupa ce in prima faza au eliminat elitele, in faza a doua au indoctrinat copiii cu teorii criminale si mincinoase.

Asfel, au prezentat Romania ca pe o tara imperialista care vrea sa le ia moldovenilor libertatea, limba si cultura. In acelasi timp le-au spus ca ei, moldovenii, NU sunt din același neam cu romanii, ca ei sunt pur si simplu moldoveni, ca au o limba moldoveneasca diferita de romana. Iar pentru ca si din punct de vedere istoric lucrurile sa fie convingatoare, falsificatorii istoriei i-au indoctrinat si cu faptul ca moldovenii sunt urmași ai dacilor liberi, pe cand romanii sunt o populatie romanizata care nu mai are legatura cu dacii.

In paralel, pe teritoriul Romaniei, aceeiasi bolsevici odiosi interziceau orice discutii despre Basarabia, pentru a o scoate romanilor din memorie, noteaza cunoastelumea.

Cu toate acestea, documentele mai vechi, de pe vremea imperiului tarist, lamuresc situatia. Iata ce se spunea la Curtea Imperiala din Sankt Petersburg in anul 1840:  „Moldova si Valahia sunt tari locuite de un popor care are o singura origine, o singura limba, o singura Credinta, in pofida separatiei lor pe plan civil, ele au avut necontenit o singura soarta comuna: au suferit impreuna de-a lungul secolelor, purtand aceeasi cruce grea, iar acum sorb o noua viata din acelasi izvor datator de viata. Ele au acelasi trecut, acelasi prezent si, bineinteles – acelasi viitor!” („Despre situatia invatamantului in Principatele Moldovei si Valahiei” in Revista Ministerului Instructiunii Publice, fasculul 29, sectiunea IV,  Petersburg, 1840, pagina 7).

Cand oare, Rusia de astazi o sa recunoasca adevarul, o sa isi ceara scuze pentru crimele comise si o sa permita unirea Republicii Moldova cu Romania.

sursa si foto:  http://caplimpede.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .