.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

NU pentru ca Basescu nu mai este presedinte.

Ci pentru ca atunci cand a fost votat, de doua ori, jumatate din tara l-a ales impotriva mass mediei care era net impotriva lui. Aceasta inseamna o alegere constienta, independenta de forta mediei napustita asupra ta.
Acum, media a reusit să adoarmă întelegerea oamenilor si ei nu mai vad nici munca guvernului Boc, nici echidistanta presedintelui fata de institutiile statului, nici reala dictatura a lui Vantu, a lui Adrian Nastase si al lui Ponta.

Demonizarea lui Basescu a fost reusita si, fara ca el sa fie un sfant, a fost, totusi, acuzat de exact ceea ce nu facea. Dictatura.
El a ajutat sa functioneze justitia, chiar si daca era impotriva membrilor PDL. El a fost ca un ghimpe in coasta pentru multi „albastri” USL si, de aceea a fost pornita media impotriva lui.

Si oamenii l-au crezut. Bietii de ei… si bietii de noi.
Au inceput sa creada ca ce e bun e rau si ce e rau e bun, asa cum dicteaza irealitatea si antenele.

Este doliu pentru că, fie si interimar, este presedinte Crin Antonescu iar acest Ponta, mincinos si perfid inca este prim ministru si nu are de gand sa isi dea demisia.

Pentru ca din lac am cazut în puț cu acesti „albastri” care nu au nici o morala si nici un crez in afara de putere.

Lovitura de stat sau nu, obsesia impotriva presedintelui Basescu a facut ca tara sa fie neguvernata, data inapoi cu multe luni, sa fim prima tara din UE despre care se pune problema sa fie exclusa din Consiliul European, aparatul de stat a fost din nou incarcat cu personal, Hidroelectrica a fost declarata insolventa, desi unul din baietii destepti din energie este chiar Voiculescu aflat la putere, leul scade, urmeaza adevarata dictatura si domnia arbitrarului, imaginea tarii praf, ratingul scazut, creditele scumpite in saraca tara bogata. Acesti USL nu sunt politicieni, sunt niste nemernici evidenti pentru un om cu o cat de mica trezire interioara.

Dar, domnule presedinte Basescu (de fapt – ex), de ce ati incetat sa mai deconspirati pe cei care fura din Romania, de ce ati trecut de partea lor mintindu-ne in fata ca afacerea Rosia Montana, Cuprumin si Chevron este in beneficiul Romaniei? Eu cred ca in acel moment v-ati pierdut, de fapt, investitura, si nu in acest moment in care sobolanii Romaniei v-au suspendat.
De fapt, nu v-ati tinut de cuvant.
Da, poporul roman a fost adormit si mintit de USL dar dumneavoastra nu ati fost foarte diferit.
Ce ati castigat? Nimic.
Ce ati pierdut? Enorm.
Atunci, mai ales atunci ati esuat. Nu acum. Acum, de fapt, a esuat Ponta si Crin. Si Romania noastra, din pacate.

Da, stiu ca nu dumneavoastra ati vandut flota Romaniei. Dar ati tacut si nu ati dat alarma. Dumneavoastra, marinar pur-sange, ati tacut si ati lasat sa fie luata una dintre cele mai mari flote din lume pe nimic.

Candva ati fost o speranta reala pentru acest popor. Va aduc aminte cu aceasta imagine de pe vremuri ce sustinere unica ati primit de la acest popor. Putin presedinti se pot lauda cu o astfel de fotografie. Iata ce ati fi putut fi.
Poate daca regretati, daca va caiti si gasiti o cale interioara de a depasi micimile gen sustinerea pentru Rosia Montana, Cuprumin, ori chiar cea cu tacerea in cazul vanzarii flotei poate… poate cineva de sus – de foarte de sus – va mai ofera sansa sa faceti binele pentru acest popor.
Si spun asta fiindca aveti calitati.
Poate ca sunteti cel mai capabil presedinte din Europa.
Daca ati fi permanent in slujba tarii si nu a gruparii discrete din care pare ca faceti parte.
Va doresc succes in bine si, pentru noi, romanii, Doamne ajuta!

Ioan Valahul, Bucuresti 06.07.2012

P.S. Pana la urma, bun sau rau, cred ca Basescu trebuie aparat fiindca avem de aparat justitia, curtea constitutionala si ne aparam de dictatura Vantu – Nastase – Ponta. Avem de aparat institutiile de baza si una din ele presedintele. Daca nu il aparam, nici un alt presedinte nu va indrazni sa spuna adevarul fiindca va sti ca poate fi demonizat si suspendat chiar și fara motive si ilegal.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .