.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dorel Săndesc, şeful Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, susţine că solistul trupei Iris nu necesită un nou transplant, iar starea de sănătate a lui Cristi Minculescu este bună.

Medicul timişorean Dorel Săndesc susţine că a aflat din presă veştile că Minculescu ar avea nevoie de un nou transplant. Dorel Săndesc nici nu a dorit să comenteze aceste informaţii, susţinând că rolul său nu este de „dezminţător a lui Cristi Minculescu”.

„Nu am ce să spun. Am citit şi eu ce scrie prin presă. Dar ştiţi cum e, se scriu multe. L-am avut pe Cristi la congresul medicilor, a văzut toată lumea că este bine, arată bine. Lumea speculează. Şe ştie că are o boală hepato-renală, că are problema cu rinichii. Acum e în Germania, unde merge des la control. Sigur că voi vorbi cu el când se întoarce. Nu e nimic care să justifice un nou transplant. Eu de obicei spun ce e de spus, dar acum nu am ce să zic”, a declarat medicul Dorel Săndesc, şeful clinicii ATI a Spitalului Judeţean Timişoara.

Dorel Săncesc este prietenul şi medicul lui Cristi Minculescu, el fiind cel care l-a convins pe muzician să facă operaţia de transplant, în urmă cu doi ani.

Comentariu RoStirea: Ne bucuram desi trebuie sa spunem ca stirea anterioara nu este corecta, adica liderul formatiei Iris, talentatul Cristi nu are nevoie de o noua operatie si se pare dupa cum i-a declarat lui Maruta de la ProTV nu se va retrage!
Sanatate multa Cristi Minculescu!

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .