.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Aflat intr-o vizita in China, ministrul economiei, Ion Ariton, spune ca exista mai multe companii chineze care vor sa investeasca atat in proiecte energetice romanesti, cat si in infrastructura rutiera si agricultura. “De realizarea Centurii Bucurestiului (n.red. in regim de autostrada)sunt interesate China Dalian International Holdings si China Communications Construction Company, iar proiectul Canalul Siret-Baragan prezinta interes pentru China National Agricultural Group Corporation, care va trimite o delegatie in Romania, in luna octombrie, in vederea initierii discutiilor cu privire la realizarea acestui proiect”, sustine Ariton.

Unul dintre proiectele Ministerului Transporturilor este realizarea variantei de ocolire a Bucurestiului, care vizeaza executia a 101 kilometri de autostrada in jurul Capitalei.

* Acesta a mai anuntat pe parcursul vizitei intentia unor companii de a investi in sectorul energetic. “La nivelul companiilor din cele doua tari a inceput analizarea proiectelor si cu placere anunt ca deja au aparut reactii pozitive din partea companiilor mari chineze care si-au exprimat interesul de a se implica in realizarea acestora. Astfel, proiectul Hidrocentralei Tarnita prezinta interes pentru companiile chineze China Ghezouba si China Sinohydro, iar proiectul unitatilor 3 si 4 Cernavoda prezinta interes pentru China Guangdong Nuclear Power Group, cu care s-a si semnat, ieri (19 octombrie) Acordul de Confidentialitate”, a precizat Ariton.

De asemenea, ministrul Ion Ariton a invitat companiile chinezesti sa participe si la alte proiecte importante din domeniul energetic sau din infrastructura: centrala termoelectrica Doicesti, tronsoanele de autostrazi Sibiu-Pitesti, Comarnic-Brasov, podul de la Braila, modernizarea Portului Constanta. Toate proiectele propuse de partea romana ar urma sa fie realizate in conditiile atribuirii acestora in conformitate cu legislatia europeana.

Declaratiile au fost facute in cadrul Comisiei Mixte Guvernamentala Romano-Chineza de Cooperare Economica s-a reunit la Beijing. Reuniunea a fost prezidata de Ion Ariton si de vice-ministrul Comertului din Republica Populara Chineza, Wang Chao.

* Ministrul Economiei, Ion Ariton, va conduce delegatia oficiala a Romaniei la cea de-a XXI-a sesiune a Comisiei Mixte Interguvernamentale Romano – Chineza de colaborare economica, ce va avea loc intre 19-21 octombrie 2011, la Beijing. In cadrul vizitei in China, Ariton se va intalni cu reprezentantii companiilor Huadian Engineering, Sinohydro si China Nuclear Power Engineering, acestea fiind interesate de proiecte majore precum constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda si hidrocentrala de la Tarnita-Lapustesti.

Stirea in continuare pe: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .