.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Istoricii şi o echipă de foşti ofiţeri ai Serviciilor Secrete au ajuns la noi concluzii referitoare la asasinarea lui John F. Kennedy, care a avut loc pe 22 noiembrie 1963. Aceştia au folosit noi tehnologii pentru a analiza dovezile de atunci şi pentru a demonstra că asasinul, Lee Harvey Oswald, a acţionat singur, informează foxnews.com.

Istoricul Max Holland a condus echipa care a aplicat noile tehnologii pe filmările din ziua asasinatului şi prezintă concluziile studiului în documentarul “JFK: Glonţul pierdut”.

Holland a declarat că este pentru prima dată când mai multe filme realizate de amatori, dintre care unele nu au fost văzute de ani de zile, au fost alăturate şi modificate digital pentru a putea prezenta o imagine coerentă a evenimentelor.

“Unul dintre scopurile cercetării a fost să schimbăm ideea forţată că filmul Zapruder prezintă ceea ce s-a întâmplat. Filmul a fost atât de grafic, impresionant şi hipnotic încât a devenit perspectiva noastră asupra asasinatului, ceea nu trebuia să se întâmple”, a declarat istoricul.

O altă teorie surprinzătoare a echipei este aceea că în filmarea realizată de Robert Hughes în acea zi se poate observa o siluetă mişcându-se la etajul şase al clădirii din care s-a tras, despre care se crede că este Oswald.

“Concluzia noastră este că a tras trei focuri în aproximativ 11 secunde” a spus Holland.

Citește integral pe Media fax
Comentariu RoStirea: La 48 de ani de la moartea lui GFK, încă nu pare foarte clar cum anume s-a petrecut această crimă. Președintele american a fost ucis la scurt timp după celebra lui cuvântare în care denunța existența societăților secrete care conduc lumea din umbră și care urmăresc impunerea New World Order.
Video: Discursul lui J.F.K. Kennedy despre societatile secrete

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .