.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

VIDEOCa medic, avea un vis…să creeze un laborator occidental în România, dar s-a stins la doar 41 de ani. A lăsat în urmă doi copii, de 13 şi 6 ani. Dr Felicia Minică, medic şef laborator la Clinica Someşan, din Baia Mare, a fost un profesionist dedicat care, cu o luxaţie de şold bilaterală, alerga între două locuri de muncă şi care ar fi trebuit operată demult, să îşi schimbe proteza de şold, dar nu avea timp, umbla după avize.

Avea o mare acreditare pe care a aşteptat-o, spunând: după acreditare mă voi duce la spital… Vineri, pe 20 mai, în sfârşit, a primit acreditarea. A zăcut o zi epuizată, apoi s-a dus la spital, dar luni dimineaţa colegii săi medici s-au speriat că se cianozează. Au transferat-o la ATI, a murit la câteva minute după ce au intubat-o.

Este povestea unui alt medic român decedat practic la datorie, care şi-a pus problemele medicale mai prejos decât problemele pacienţilor săi. Iar sistemul nu i-a permis să se ocupe mai bine de ea. Aglomeraţie la analize, consum emoţional şi fizic intens. A ars ca o torţă pe altarul sistemului de sănătate din România, deşi a avut oportunităţi de a pleca din ţară la prieteni şi rude care profesau medicina în Occident.

Dr. Minică nu a intuit nici o clipă ce o aşteaptă, că moartea este necruţătoare şi nu verifică nici cardul de sănătate, nici lista de neîmpliniri personale, pur şi simplu seceră direct, dintr-o lovitură, fără preaviz. Cu doar 48 de ore înainte de deces, îşi făcea cumpărăturile singură la supermarket, zâmbea şi a stat de vorbă cu o prietenă care a găsit-o ok. A doua zi însă, vorbea trist şi greu. Apoi a ajuns la spital, unde s-a stins la ATI, ca o lumânare în bezna unei profesii care a ucis-o, pentru că sistemul a forţat-o să-şi neglijeze propriile probleme medicale.

“Tatăl soţului ei, deţinut politic la Sighet, a murit în închisoare, în condiţii de suferinţă asemănătoare, diferă doar contextul, însă au fost ucişi amândoi de sistem, unul de cel comunist, celalalt de cel al corupţiei” – a declarat pentru România Liberă o rudă a dr Felicia Minică, din Baia Mare.

Sursa si foto: http://www.romanialibera.ro

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .