.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Crocodilul” – denumit stiintific dezomorfina – este un derivat al morfinei si se poate fabrica din codeina, un derivat din mac, care poate fi gasita in orice farmacie.

Este mortal, avertizeaza autoritatile referitor la stupefiantul care face ravagii deja in Rusia. “Crocodil” a dat semnale de alarma si in Germania. In urma injectarii acestui drog pielea devine solzoasa iar muschii se dezintegreaza.

In Romania nu sunt cazuri!

Medicul Bogdan Gheorghe a explicat pentru romanialibera.ro ca “acest tip de stupefiant este de fapt de 5-10 ori mai puternic decat morfina, nu are nicio utilizare medicala si poate fi fabricat din codeina. La noi, acest medicament nu se poate elibera din farmacii decat in baza unei prescriptii medicale”.

Stupefiantul a fost fabricat pentru prima oara in Statele Unite, in anii ’30. Cercetatorii incercau atunci sa gaseasca un remediu pentru durere care sa nu aiba o dependenta atat e mare ca morfina. Efectele sunt insa devastatoare. Consumatorul simte nevoia sa ia o noua doza la fiecare doua ore. Speranta de viata a consumatorilor de “Crocodil” este de maximum trei ani. Cei mai multi se sting insa dupa numai un an de cand au inceput sa foloseasca drogul, iar unii mor chiar de la prima injectare. Moartea survine pe fondul insuficientei hepatice sau din cauza unor hemoragii interne abundente.

Specialistii spun ca folosirea acestei substante coloreaza pielea in gri-verde iar pe suprafata ei apar rani, ori pielea poate deveni solzoasa. Muschii se descompun, organele interne sunt afectate iar oasele devin fragile.

Dependentii folosesc acest drog ca un substituient al heroinei si, de cele mai multe ori si-l pregatesc singuri, din comprimate de codeina cu diluant, benzina si acid fosforic, obtinandu-se o substanta de culoare maro inchis.

In Rusia, primele cazuri au fost inregistrate in anul 2010. Statisticile arata ca sunt 100.000 de dependenti de droguri in aceasta tara insa neoficial ar fi vorba de peste un milion de oameni care se drogheaza. “Crocodilul” rusesc este mai puternic si duce mult mai repede la dependenta. Odata luat, este foarte greu pentru consumator sa nu-l foloseasca si a doua oara.

Sursa: Romania Libera

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .