.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Liderii Opoziţiei mi­mea­ză supărarea faţă de UDMR. Susţin la unison că orice colaborare cu această formaţiune este categoric exclusă după 2012, în contextul în care Kelemen Hunor şi colegii săi au refuzat să părăsească actuala Coaliţie şi să pună alături de USL bazele unei noi majorităţi parlamentare. Dacă ude­me­riştii ar fi făcut acest lucru ar fi fost responsabili, decenţi, pliaţi pe interesul naţional. În caz contrar, liderii Uniunii sunt, în opinia lui Ponta şi Antonescu, obsedaţi de Putere şi privilegii, dispreţuitori la adresa etnicilor maghiari. Din păcate, în politica postdecembristă totul se rezumă la interese, limbaj dublu, iresponsabilitate şi complicităţi nocive.
Să facem un scurt exerciţiu de ima­ginaţie şi să ne închipuim că USL va câştiga viitoarele alegeri parlamentare şi locale. Că vor trimite PDL şi UDMR în opoziţie, că vor scoate din Parlament partidul migratorilor condus de Oprea. Cât credeţi că va dura colaborarea “în interes naţional” dintre PSD, PNL şi PC? Scandalurile vor apărea imediat în contextul în care viitorul premier, Victor Ponta, va fi acuzat de liberali că face jocurile formaţiunii pe care o conduce. Neîncrederea între aceste partide, care nu sunt legate de nimic altceva decât de obsesia preluării guvernării, va creşte de la o zi la alta. În filiale, nemulţumirile vor fi generalizate, în contextul în care o tabără sau alta va încerca să obţină mai multe funcţii, mai multe contracte cu statul, mai multe avantaje. Vor avea loc neînţelegeri legate de cota unică, de programul economic de guvernare, de împărţirea în interes clientelar a bugetului de stat. Citește mai departe pe Cronicaromana

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .