.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Inceputul saptamanii debuteaza cu mare fierbere in interiorul PDL. In contextul in care mai multi lideri ai PDL au vorbit public despre recredibilizarea partidului si a Guvernului, iar altii i-au sugerat demisia lui Emil Boc, democrat-liberalii asteapta o decizie in ceea ce priveste strategia viitoare a partidului. Potrivit surselor Hotnews.ro, in interiorul PDL se dezbat intens doua variante: demisia lui Emil Boc din fruntea Guvernului sau o remaniere profunda. Solutia este asteptata dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Traian Basescu.

Protestele de strada au dus la scadere drastica in sondaje a PDL de la 21%, cat raporta IMAS in decembrie, la 15%. In plin an electoral, democrat-liberalii au primit in plex procentele slabe pe care le are partidul in prezent. Democrat-liberalii cer de la conducerea partidului o schimbare radicala la nivelul Guvernului, care sa redreseze scaderea in sondaje, si o strategie coerenta pentru campania electorala.

Sursele citate sustin ca democrat-liberalii asteapta de la premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu o solutie in ceea ce priveste recredibilizarea partidului. In interiorul partidului sunt dezbatute doua variante: demisia premierului Emil Boc si numirea unui premier tehnocrat cu un Guvern politic sau o remaniere profunda.

Presedintele Traian Basescu a chemat, luni, partidele la consultari iar democrat liberalii se astepta ca semnalul unei decizii sa fie dat de la Cotroceni. De asemenea, sursele citate sustin ca opozitia ar putea fi consultata de catre Traian Basescu in ceea ce priveste sustinerea unui premier tehnocrat si necesitatea modificarii Constitutiei din punct de vedere al tratatului economic europena.

Varianta demisiei lui Emil Boc este dezbatuta intens si dorita de o parte din democrat liberali, in special reprezentantii garzii vechi a partidului. De asemenea, o serie de lideri importanti, vechi sustinatori ai lui Emil Boc, printre care Elena Udrea si Roberta Anastase, au declarat public ca se impune o recredibilizare a partidului si a Guvernului.

“O posibilia demisie a lui Boc trebuie bine calculata si trebuie sa aiba intreaga sustinere a partidului si a parlamentarilor. Totodata, demisia lui Boc este strict conditionata de cine va fi inlocuitorul acestuia si ce sustinere va avea la nivelul partidului”, au explicat sursele citate.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .