.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

La Durban (Africa de Sud), oraş situat în extremitatea sudică a continentului african vizat în mod special de schimbările climatice, 190 de state se reunesc începând de luni până pe 9 decembrie pentru a găsi modalităţi de combatere a fenomenului încălzirii globale şi pentru a se pregăti în faţa efectelor acesteia, relatează France Presse.

Viitorul protocolului de la Kyoto, singurul acord internaţional care impune statelor industrializate obiective precise de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, urmează să fie subiectul cheie al dezbaterilor, alături de alte probleme precum finanţarea de care ar putea beneficia statele cele mai vulberabile.

Statele în curs de dezvoltare susţinute de numeroase asociaţii şi organizaţii non-guvernamentale solicită ca ţările dezvoltate să-şi prelungească angajamentele dincolo de perioada iniţială care expiră în anul 2012. Dar puţine dintre aceste state dezvoltate, cu excepţia celor din Uniunea Europeană, se declară dispuse să prelungească existenţa unui acord care acoperă în prezent mai puţin de 30% din emisiile globale şi care nu se aplică Chinei şi SUA, cei mai mari emiţători de CO2, aceste două state fiind responsabile împreună de 40% din totalul emisiilor de gaze cu efect de seră la nivel global.

Dar SUA nu lasă să se întrevadă speranţe în direcţia unui angajament concret din partea lor. ‘Am lucrat în mod constructiv cu chinezii’, a declarat recent Todd Stern, emisarul american pentru probleme climatice. Dar, fiind vorba despre un acord constrângător, ‘nu îl vom accepta decât dacă toate statele se vor angaja în mod egal’, a mai spus el.

La rândul lor, Japonia, Rusia şi Canada au declarat deja că nu vor mai accepta un acord pe care îl refuză SUA şi care nu se aplică Indiei şi Chinei.
Sursa: Agerpres

În ultimele decenii, conceptul de încălzire globală (global warming) a luat proporţii uriaşe în toate sferele politice la nivel mondial. Copiii învaţă încă de pe băncile şcolii că omul este cel mai mare dăunător al mediului înconjurător, datorită emisiilor bioxid de carbon (CO2) ale autovehicolelor sau fabricilor industriale. De asemenea mai învaţă că, gheţarii din Alaska se topesc, influenţând astfel creşterea fără precedent a nivelului oceanelor. Dar şi că stratul de ozon are câteva găuri provocate tot de către acţiunile oamenilor ducând astfel la expunerea periculoasă a planetei la razele ultraviolete ale soarelui. Şi, în sfârşit, că temperatura globului a crescut alarmant în ultimul secol

Climatologii britanici recunosc că datele despre producerea schimbărilor climatice nu au fost niciodată demonstrate ştiinţific. Doctrina conform căreia planeta se supraîncălzeşte din cauza activităţilor industriale practicate de om îşi pierde din credibilitate pe zi ce trece.

Miliarde de euro au fost cheltuite în numele unei planete mai „verzi” şi în cadrul contestatelor tranzacţii cu certificate de carbon, prin care companiile plătesc pentru a li se permite emiterea unor cantităţi enorme de noxe poluante.

Unii susțin că încălzirea globală nu este altceva decât o falsă propagandă a aşa-numiţilor environmentalişti (specialişti în mediu înconjurător) care sunt parte din cea mai puternică clasă politico-ideologică a zilelor noastre.

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .