.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Candidatul la prezidentiale Mohammed Morsi reprezentatul Fratiei Musulmane se afla in fata rivalului sau Ahmad Shafiq, dupa numararea a mai mult de 81% din voturi, conform AFP.

UPDATE Tabara politica a lui Chafiq contesta victoria revendicata de Fratii Musulmani: “Suntem surprinsi de acest comportament bizar, inainte de a afla rezultatele alegerilor”.

Un purtator de cuvant al Fratiei, Khaled Al-Qazaz a declarat presei ca domnul Morsi a primit 10,5 milioane de voturi (53%) fata de 9,5 milioane (47%) atat cat a primit A. Shafiq. Estimarile sunt bazate pe numararea a aproximativ 20 de milioane de buletine de vot din 12.448 sectii de votare.

“Doctorul Mohamad Morsi este primul presedinte ales de popr” a declarat pe contul sau de Twitter Partidul pentru Libertate si Justitie, bratul politic al Fratiei musulmane, prezidat de Morsi.

Purtatorul de cuvant a candidatului A.Shafiq, Ahmad Sarhan, a declarat ca “tabara sa nu a dorit sa comunice pana acum cifre oficiale”.

Rezultatele oficiale trebuie sa fie anuntate pe 21 iunie.

Guvernarea militara din Egipt si-a atribuit formal duminica puterea legislativa pana la alegerea unui nou parlament si a conditionat organizarea acestui scrutin cu adoptarea prealabila a unei constitutii prin referendum.

Aceste masuri sunt cuprinse intr-o declaratie constitutionala complementara publicata duminica seara de catre Consiliul Suprem al Fortelor Armate, aflat la putere in Egipt dupa caderea regimului Hosni Mubarak in februarie 2011.

Camera Deputatilor, formata in principal din islamisti, a fost dizolvata oficial sambata, in conformitate cu o hotarare a Curtii Constitutionale conform careia o eroare juridica in legea electorala face actuala forma “ilegala

 

Sursa; Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .