.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Egiptul comemorează miercuri un an de la începutul revoltei împotriva lui Hosni Mubarak, într-un climat de incertitudini şi tensiuni între puterea militară criticată, o mişcare de contestare în căutarea unui nou suflu şi islamiştii triumfători.

Data simbolică de 25 ianuarie, altădată “ziua poliţiei”, a devenit “ziua revoluţiei” şi a fost decretată zi liberă, în amintirea manifestaţiilor care au condus la îndepărtarea de la putere a lui Mubarak, la 11 februarie.

Mareşalul Hussein Tantawi, şeful Consiliului Suprem al Forţelor Armate (CSFA), care conduce ţara, a anunţat cu o zi înaintea acestor celebrări ridicarea parţială a legii stării de urgenţă, care a fost în vigoare de la asasinarea lui Anwar el-Sadat, în octombrie 1981.

Abrogarea acestei legi, care permite restricţionarea libertăţilor publice şi judecarea în faţa tribunalelor de excepţie, este cerută cu insistenţă de numeroase partide, de mişcările care au iniţiat revolte anul trecut şi de capitalele occidentale, în special Washington.

Cu ocazia împlinirii unui an de la începutul revoltei, justiţia militară a graţiat 1.960 de deţinuţi, între care şi bloggerul Maikel Nabil, arestat în martie şi condamnat la doi ani de închisoare pentru că a criticat armata.

Mişcările tinerilor care au iniţiat revolta au cerut relansarea contestării, apreciind că revoluţia lor a fost confiscată de militari, pe care îi acuză că vor să continue vechiul sistem.

Atentă să îşi refacă imaginea, armata a anunţat numeroase celebrări oficiale şi parade militare pentru 25 ianuarie. Ea a cerut “păstrarea” spiritului zilei de 25 ianuarie, care a unit poporul egiptean, bărbaţii şi femeile, tinerii şi bătrânii, musulmanii şi creştinii”.

Citește mai departe pe Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .