.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul Turismului, Elena Udrea, i-a impresionat pe britanici după ce a apărut într-un pictorial provocator, în revista Tabu. Juraliştii de la Daily Mail laudă frunuseţea ministresei noastre şi susţin că secretul câştigării alegerilor ar putea fi rochia strâmtă de piele şi cizme de lac

“Într-o rochie strâmtă, de piele, şi cizme obraznice, peste genunchi, ministrul guvernului româniei, Elena Udrea, a pozat îndrăzneţ pe coperta revistei. Ministrul român a renunţat la costmele de zi cu zi pentru o un număr special al revistei Tabu dedicată femeilor puternice. Pe copertă, doamna blondă de la Ministerul Tursimului a fost pozată într-o rochie scurtă cu decolteu adânc, cizme din lac şi bijuterii simple”, îşi încep cei de la Daily Mail articolul.

În material, jurnaliştii de la daily Mail au preluat şi un citat al Elenei Udrea în care aceasta explică ce înseamnă să rămâi femeie în politică. “Au fost câteva femei care au demonstrat că vor să devină mai mult decât nişte simple muncitoare. Mă refer la femeile simbol care au schimbat modul în care se face politică. Acestea au demonstrat că pot fi chiar mai bune decât bărbaţii, la jocul pe care ei l-au inventat. Bazându-mă pe această logică, aş vrea să văd un partid suficient de curajos încât să-i propună unei femei cea mai importantă funcţie din stat”, scrie Udrea, citată de Daily Mail.

Ziarul britanic aminteşte şi de incidentul în care Udrea le-a făcut cadou femeilor care îşi pierduseră casele în inundaţii pantofi cu toc, pentru a le face să se simtă mai “frumoase”.

Sursa: Libertatea.ro

Comentariu RoStirea: Doamna Ministru Elena Udrea este la a doua experienta de acest fel, domnia sa mai aparand si pe coperta revistei The One

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .